Η Νταντί Γ. ορίζει την… (Σεντ) Μ(ο)ίρα της

Δεν βοηθούσε το πρόγραμμα των προηγούμενων ημέρων για να κάνουμε μια σωστή επιλογή. Επιστρέφουμε στις επάλξεις σήμερα, με το βλέμμα μας να στρέφεται στον πρώτο τελικό των πλέι οφ ανόδου/παραμονής στην Πρέμιερσιπ, τη μάχη της Νταντί Γιουνάιτεντ με την Σεντ Μίρεν, στο «Τάνανταϊς Παρκ».

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός

 

Πιο ξεκούραστη, αλλά και με πολύ καλό υλικό η γηπεδούχος, έχει τη δυνατότητα να πάρει το προβάδισμα έναντι της αντιπάλου της σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Ερχεται από δύο επιβλητικές νίκες κόντρα στην Ινβερνές και μάλιστα με μηδενικό παθητικό τσε αυτά τα δύο παιχνίδια, ενώ μετράει και πέντε νίκες στη σειρά. Σκοράρει εύκολα και εκτός αυτού, η λογική λέει ότι πλέον έχει μάθει από τις δύο προηγούμενες αποτυχίες της σε πλέι οφ, κόντρα σε Χάμιλτον και Λίβινγκστον κατά σειρά.

 

Όχι βέβαια ότι η Σεντ Μίρεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Μένει αήττητη για 6 παιχνίδια, όμως ακόμα και με αντίπαλο την Νταντί στην τελευταία αγωνιστική, κόντρα στην οποία ήθελε απαραίτητα τη νικη μήπως και μπορέσει να παραμείνει απευθείας στην κατηγορία, λίγο έλειψε να τα… θαλασσώσει. Επικράτησε με 3-2 εκτός, σκοράροντας στο τέλος του ματς και ενώ η αντίπαλος την είχε ισοφαρίσει αν και έπαιζε με 10 παίκτες για αρκετή ώρα. Παράλληλα, έχει δεχθεί γκολ στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της. Εχει αξία ο άσος στο 2.35.

 

Αξιολογήσεις για τις εταιρίες στοιχηματών στο bethoven.net

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top