- Bluearena - https://bluearena.gr -

Το πλήρωμα του χρόνου! – Η γιορτή της μεγάλης επιστροφής! (18:00)

Ο κόσμος έχει πάρει το μήνυμα και θα δώσει δυναμικά το «παρών», κατακλύζοντας από νωρίς το Ιβανώφειο, για να γιορτάσει την ιστορική επιστροφή της ομάδας του στον φυσικό χώρο της, τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Για να μετατραπεί, αυτή η σημερινή αναμέτρηση με την Καστοριά στον τελικό των play offs, σε απόλυτη φιέστα της μεγάλης επιστροφής, θα πρέπει οι παίκτες του Κώστα Μέξα να παραταχθούν στο παρκέ του γιορτινού Ιβανωφείου όσο το δυνατόν πιο ανεπηρέαστοι από την ατμόσφαιρα και να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, τον λόγο θα πάρει το «κυανόλευκο» ξέσπασμα, το πανηγύρι του τέλους της οκταετούς περιπλάνησης στις χαμηλές κατηγορίες, με παλαιούς παράγοντες της ομάδας , πολλούς επίσημους, αλλά και Ισπανούς δημοσιογράφους, που ήρθαν για να καταγράψουν την ατμόσφαιρα, να βρίσκονται στην κερκίδα του Ιβανωφείου.

Το γιορτινό «κυανόλευκο» μπασκετικό απόγευμα θα έχει σημαιάκια, κόρνες, σούπερ κορεό σε όλο το γήπεδο με την επιμέλεια της Αυτόνομης Θύρας 10 και πολλές εκπλήξεις…

Η αναμέτρηση – Ηρακλή – Καστοριάς στο Ιβανώφειο θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ηρακλής στο YouTube.