- Bluearena - https://bluearena.gr -

ΠΑΕ: “Ο Ηρακλής έχει θέση στη Super League 2”

Μακροσκελέστατη ανακοίνωση εξέδωσε προ ολίγου η ΠΑΕ Ηρακλής, επιχειρηματολογώντας υπέρ του δικαιώματος συμμετοχής της ομάδας στη Super League 2, αναφέροντας αναλυτικά:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ

 

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε μετά την ψήφιση της τροπολογίας την προηγούμενη Δευτέρα από τη Βουλή σχετικά με τον καταρτισμό της νεοσύστατης κατηγορίας SUPER LEAGUE 2 η Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

 

Πάγια θέση και άποψη της Π.Α.Ε. είναι η νέα κατηγορία να απαρτίζεται και να συγκροτείται από δέκα τέσσερις (14) ομάδες και η συμπλήρωση των θέσεων να γίνει από τις ομάδες οι οποίες κατέλαβαν την ενδέκατη ( 11η ) και την δωδέκατη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE περιόδου 2018-2019,ήτοι την Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ και την Π.Α.Ε ΤΡΙΚΑΛΑ. Αυτό πρέπει να γίνει για τους παρακάτω αναλυτικά αναφερόμενους λόγους:

 

 

Kαταλήγοντας και με την ευκαιρία της έκδοσης αυτής της ανακοίνωσης θέλουμε να διαψεύσουμε κατηγορηματικά τα ανυπόστατα και ανακριβή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία δεν υπάρχει καμία διάθεση ή πρόθεση και δυνατότητα ενασχόλησης εκ μέρους της διοίκησης της Π.Α.Ε. με την σωρεία των θεμάτων που αφορούν τα χρέη του παρελθόντος.

 

Επίσης τα δημοσιεύματα αυτά αναφέρουν ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ουσιαστική προσπάθεια προσέγγισης με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση αποπληρωμής. Οπως προαναφέραμε διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα αυτά και σχετικά με το θέμα αυτό επισημαίνουμε ότι η διοίκηση της Π.Α.Ε ασχολείται διαρκώς και καθημερινά με το θέμα αυτό και έχει κάνει σωρεία επαφών,με την πλειονότητα τουλάχιστον των πρώην ποδοσφαιριστών,με τους οποίους προσπαθεί να βρει μία λύση.

 

Αυτή εκ των πραγμάτων πρέπει να είναι σε άμεσο συσχετισμό με το γεγονός ότι η αποπληρωμή των παλαιών χρεών πρέπει να γίνει οπωσδήποτε σε συνδυασμό των υπαρχουσών και τρεχουσών αναγκών της ομάδας, δεδομένου ότι πρέπει ο Ηρακλής να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να μπορεί να μπορεί αγωνιστικά να πετύχει τους στόχους του, οι οποίοι λόγω του brand name και της δυναμικής της ομάδας είναι πάντα υψηλοί και μεγάλοι.