- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πρόθυμος να στηρίξει έναν “καθαρό” Ηρακλή ο Ηλίας Θεοδωρίδης

Σχέδια επί χάρτου στο «κυανόλευκο» παραγοντικό πεδίο, με τον μεγαλομέτοχο να τηρεί στάση… αναμονής και περίσκεψης και να βρίσκεται – ακόμη – σε φάση «ζυγίσματος» των συνθηκών.

Ένας παράγοντας, όμως, στη χρηματοδοτική υποστήριξη του οποίου υπολογίζει σημαντικά ο Τομ Παπαδόπουλος (το διατρανώνει, άλλωστε, σε κάθε ευκαιρία δημόσιας τοποθέτησής του), δείχνει να διατηρεί ξεκάθαρο προσανατολισμό δράσης.

Ο λόγος για τον Ηλία Θεοδωρίδη, ο οποίος φέρεται να είναι υπέρ της «καθαρής λύσης», δηλαδή της εταιρικής μεταβολής της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, ώστε να αποκτηθεί η δυνατότητα χρήσης ενός ΑΦΜ απαλλαγμένου από τα δυσβάστακτα χρέη του Παπαθανασάκη.

Αυτή τη θέση του την έχει κοινωνήσει, βεβαίως, προς την πλευρά του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, μη δείχνοντας διατεθειμένος να μπει στην προσπάθεια οικονομικής υποστήριξης ενός Ηρακλή, που θα καλείται διαρκώς να ασχολείται με τη διαχείριση και αποπληρωμή παλαιών οφειλών.

Ο Ηλίας Θεοδώρίδης θεωρεί αδιέξοδη και καταδικαστική για την ομάδα μία τέτοια επιλογή και κινεί τα νήματα προς την αντίθετη κατεύθυνση, ώστε η ομάδα να επανεκκινήσει εταιρικά, οικονομικά και αγωνιστικά.