- Bluearena - https://bluearena.gr -

Το «καυτό» Ιβανώφειο, τον στέλνει τελικό! (17:00)

Η φάση της περιόδου, για την οποία αγωνίστηκε όλη τη χρονιά η ομάδα, έφτασε. Η ώρα των καθοριστικών play offs για την άνοδο έχει καταφθάσει!.

Η πρώτη μάχη φέρνει τον Ημίθεο να διαχειρίζεται το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και νικών κόντρα στον επικίνδυνο Χαρίλαο Τρικούπη και να του αρκεί η νίκη για να περάσει στην τελική φάση.

Ο κόσμος έχει πάρει το μήνυμα και θα είναι εκεί για να μετατρέψει σε ηφαίστειο το μεγάλο όπλο της ομάδας, το αήττητο Ιβανώφειο και να την ωθήσει στη νίκη.

Να στείλει και εκείνος το δικό του μήνυμα, ότι αυτή η άνοδος δεν χάνεται…

Ο Κώστας Μέξας έχει στη διάθεσή του όλο το δυναμικό του (πλην των Λιάπη και Τσούκα, που έχουν τεθεί εκτός μάχης για το υπόλοιπο των υποχρεώσεων της ομάδας) και έχει προετοιμάσει τους «κυανόλευκους» για μια κόντρα με αντίπαλο ικανό να τους βάλει δύσκολα, ο οποίος διαθέτει πολλούς καλούς για την κατηγορία παίκτες και τον εξαιρετικό Τζόρτζεβιτς κάτω από το καλάθι.

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Χαρίλαου Τρικούπη στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 17:00 και θα καλυφθεί με διαδικτυακή – τηλεοπτική μετάδοση από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ηρακλής στο YouTube.