Την Τετάρτη 22/5 αποφασίζει το Διαιτητικό για την ενεργοποίηση ποινών!

Προχωρεί επικίνδυνα η συγκεκριμένη υπόθεση για τον Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως αναφέρει το – πάντοτε έγκυρο – ρεπορτάζ του – εξαιρετικού στα θέματα του δικαστικού ρεπορτάζ – συναδέλφου, Βρασίδα Ράπτη:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, θα συζητήσει στις 22/05 τα 11 αιτήματα ενεργοποίησης ποινών σε βάρος του Ηρακλή.

Η Football League έχει ανακοινώσει ότι την Τετάρτη (15/05) θα προχωρήσει σε μερική επικύρωση της βαθμολογίας. Αυτή εκτός απροόπτου θα αφορά εν τέλει στις θέσεις 1-10. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η θηλιά της πιθανής αφαίρεσης βαθμών σφίγγει για τον Ηρακλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, το Διαιτητικό Δικαστήριο προσδιόρισε για τις 22 Μαΐου τη συζήτηση των 11 αιτημάτων ενεργοποίησης ποινών σε βάρος του Γηραιού. Η έκδοση απόφασης θα δίνει στους Θεσσαλονικείς προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών, χωρίς να υπολογίζεται η ημέρα κοινοποίησης, για την εξόφλησή τους, διαφορετικά ο Ηρακλής θα τιμωρηθεί με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε έναν ποδοσφαιριστή με τον οποίο δεν θα υπάρχει διακανονισμός.

Έως τώρα οι 11 προσφυγές βρίσκονταν στο πρώτο στάδιο, αυτό της επιβολής, εκεί όπου δεν υπήρχε άμεσος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών. Την προσεχή εβδομάδα, όμως ακολουθεί το δεύτερο στάδιο, αυτό της ενεργοποίησης με ό,τι αυτό συνεπάγεται εν όψει της επικύρωσης της βαθμολογίας για τις θέσεις 11-16. Εάν τότε οι προθεσμίες έχουν εκπνεύσει και ο Ηρακλής δεν έχει πετύχει διακανονισμό τουλάχιστον με τους οκτώ από τους 11 ποδοσφαιριστές, αυτόματα θα βρεθεί στην τελευταία τετράδα, δηλαδή σε θέση Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και ο Ηρόδοτος θα σκαρφαλώσει 12ος.

Πηγή: footballleaguenews.gr

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top