- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Κυανόλευκη” κυριαρχία, με Κακαρούδη, Ρουτκάουσκας και Πολυτάρχου

Ακόμη και στατιστικά καταδεικνύεται η εξαιρετική χρονιά του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, σε επίπεδο κανονικής περιόδου, μία σεζόν, η οποία αναμένεται να καταλήξει με την πολυπόθητη άνοδο, μέσω των play offs.

Οι τρεις κατά τεκμήριον κορυφαίου παίκτες της ομάδας διακρίθηκαν στις στατιστικές κατηγορίες, όπως αυτές καταγράφηκαν με το τέλος της κανονικής περιόδου και ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Κακαρούδη, τον Ρονάλντας Ρουτκάουσκας και τον Μιχάλη Πολυτάρχου.

Ο κορυφαίος σκόρερ του Ημίθεου, Κώστας Κακαρούδης, αναδείχθηκε 5ος σκόρερ της κατηγορίας με συνολικά 441 πόντους.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου κατόρθωσε να δώσει και δεύτερο παίκτη της ομάδας στην πρώτη δεκάδα των σκόρερς, καθώς βρέθηκε στη 10η θέση του σχετικού πίνακα με μόλις 30 πόντους λιγότερους από τον συμπαίκτης του, δηλαδή 411.

Κυρίαρχος των αιθέρων ο Ρονάλντας Ρουτκάουσκας, σκέπασε τα καλάθια, μαζεύοντας 262 ριμπάουντς, φιγουράροντας στην κορυφή του σχετικού πίνακα της κατηγορίας και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο, καθώς προφυλάχτηκε την τελευταία αγωνιστική.

Ο Ρονάλντας Ρουτκάουσκας κατέκτησε την 5η θέση τον πίνακα συνολικού ranking, με επίδοση 525, ενώ ο Μιχάλης Πολυτάρχου συμπληρώνει τη δεκάδα με ranking 447.

“Κυανόλευκη” συμμετοχή και στον πίνακα των ασίστ της κατηγορίας, πάντοτε σε επίπεδοι πρώτης δεκάδας, με τον Στεν Σοκ να βρίσκεται στην 7η θέση, με τον “εγκέφαλο” του Ημίθεου να έχει καταγράψει συνολικά 129 τελικές πάσες.