Ιταλικές επιλογές στο 1.89

Η Φροζινόνε προσπάθησε με μικρό μπάτζετ να παραμείνει στην κατηγορία αλλά δεν τα κατάφερε. Πλήρωσε την εντός έδρας αναποτελεσματικότητά της αφού τα τέσσερα διπλά που έχει πανηγυρίσει έως τώρα συνιστούν εξαιρετική επίδοση για ομάδα που μάχεται για την παραμονή.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει στοfoxbet.grο Λάμπρος Λυριτζής

Η Φροζινόνε προσπάθησε με μικρό μπάτζετ να παραμείνει στην κατηγορία αλλά δεν τα κατάφερε. Πλήρωσε την εντός έδρας αναποτελεσματικότητά της αφού τα τέσσερα διπλά που έχει πανηγυρίσει έως τώρα συνιστούν εξαιρετική επίδοση για ομάδα που μάχεται για την παραμονή. Ωστόσο με μόλις μία εντός έδρας νίκη σε 17 αγώνες, δεν σώζεσαι. Θέλει πάντως να αποχαιρετήσει την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι και να προσφέρει λίγη περισσότερη χαρά στους φιλάθλους της, οπότε δεν πρόκειται να αδιαφορήσει στις εναπομείναντες αγωνιστικές.

Η Ουντινέζε πόνταρε έως τώρα στην «Dacia Arena» ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή αλλά φαίνεται πως θα χρειαστεί και κάποιους εκτός έδρας βαθμούς. Έχει να αντιμετωπίσει Φροζινόνε και Κάλιαρι ως φιλοξενούμενη και θα πρέπει να βελτιώσει την εκτός έδρας επίδοσή της, με μόλις μία νίκη σε 17 αγώνες. Εξάλλου με την Έμπολι να έχει πλησιάσει απειλητικά στο -2 ακόμα και η ισοπαλία σήμερα δεν θα θεωρηθεί επιτυχημένο αποτέλεσμα, ειδικότερα αν η ομάδα του Αντρεατσόλι κάνει διπλό στο «Λουίτζι Φεράρις». Περιμένω την Ουντινέζε να είναι πιο επιθετική από ό,τι συνήθως ως φιλοξενούμενη αλλά και την Φροζινόνε να ψάχνει έντονα το γκολ για δικούς της λόγους, εξ ου και το ποντάρισμα στο αμφίσκορο.

Η ΣΠΑΛ όχι απλά εξασφάλισε γρήγορα την παραμονή της αλλά σκαρφάλωσε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα χάρη στα εντυπωσιακά αποτελέσματα από τον Μάρτιο και μετά. Έξι νίκες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές για την ομάδα του Ζεμπλίτσι! Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι επιτυχίες στο «Πάολο Μάτσα» απέναντι σε Ρόμα, Λάτσιο και Γιουβέντους και οι 4άρες στις έδρες των Έμπολι και Κιέβο! Με την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχθεί σήμερα την Νάπολι που εξασφάλισε την 2η θέση και ξέμεινε από στόχους. Οι «παρτενοπέι» θα παραταχθούν μάλιστα με σημαντικές απουσίες σήμερα και το να αφήσουν βαθμούς δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Σε κάθε περίπτωση το ποντάρισμα θα γίνει στο ασιατικό χάντικαπ των γηπεδούχων.

Η Φεϊρένσε έβγαλε όλα τα έξοδα για την επόμενη σεζόν και εμείς δεν πήραμε χαμπάρι. Διότι δύο συνεχόμενα 4-4 για την ουραγό της PrimeiraLiga είναι κάτι παραπάνω από σύμπτωση… Το πρώτο λοιπόν συνέβη την περασμένη εβδομάδα με την Τσάβες που έχει ανεβάσει τελευταία την απόδοσή της και σήμερα υποδέχεται την Σετούμπαλ, η οποία βρίσκεται μόλις έναν βαθμό από πάνω της. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Μποαβίστα. Συμπλήρωσαν τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και θα παραταχθούν με αρκετές και σημαντικές απουσίες. Οι γηπεδούχοι έχουν σίγουρα βρει ρυθμό επιθετικά και μπορούν να πετύχουν ένα γκολ παραπάνω από όσα πιθανώς θα δεχθούν.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top