Βγάζει την… «υποχρέωση» και ρίχνεται στον πόλεμο των play offs (17:00)

Ο Ηρακλής θέλει να κλείσει τη χρονιά με νίκη, στη σημερινή αναμέτρηση με τον Εθνικό, αλλά – κυρίως – να επιστρέψει με όλους τους παίκτες υγιείς, ενόψει των play offs.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η απόφαση του Κώστα Μέξα να αφήσει στη Θεσσαλονίκη τρία βασικότατα στελέχη της ομάδας, προκειμένου να ξεπεράσουν μικροενοχλήσεις τους, υποδηλώνει ότι από τη σημερινή αναμέτρηση με τον Εθνικό στο «Παναγιώτης Σαλπέας», το βασικότερο, που θέλει να εισπράξει, είναι την επάνοδο της ομάδας στη βάση της με όλους τους αθλητές του υγιείς και διαθέσιμους.

Κώστας Κακαρούδης, Ρονάλντας Ρουτκάουσκας και Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας να κλείσει με εκτός έδρας νίκη την κανονική περίοδο, καθώς προέχει το να εμφανιστούν απολύτως ετοιμοπόλεμοι στις μάχες των play offs, οι οποίες εκκινούν την Τετάρτη από το Ιβανώφειο.

Ο Ημίθεος θέλει τη νίκη, παρά τις κομβικές απουσίες του, ωστόσο το μυαλό του δεν μπορεί παρά να είναι – αναπόφευκτα – στην καθοριστική διαδικασία, που τον περιμένει από εδώ και πέρα…

Ο αγώνας Εθνικός – Ηρακλής θα αρχίσει στις 17:00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πειραιά «Παναγιώτης Σαλπέας».

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top