Ώρα τροπαίου για την ομάδα Νέων του Ημίθεου

Δίνει τη μάχη του μεγάλου τελικού του πρωταθλήματος, κόντρα στην Κέρκυρα.

Ακαδημία, Ποδόσφαιρο

Η μεγάλη ώρα για την ομάδα Νέων του Ηρακλή έφτασε, καθώς μπαίνει στην καθοριστική μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αύριο, Κυριακή 12 Μαΐου, αντιμετωπίζει το αντίστοιχο συγκρότημα της Κέρκυρας στον Βόλο, στον τελικό της διοργάνωσης, επιχειρώντας – σε μία εξαιρετικά κακή χρονιά για το «κυανόλευκο» ποδόσφαιρο – να κατακτήσει το κορυφαίο τρόπαιο, επιτυγχάνοντας το απόλυτο της επιτυχίας.

Η ομάδα του Μαργαρίτη Κεχαγιά έχει να αντιμετωπίσει ίσως τον πιο αξιόλογο αντίπαλο της κατηγορίας, καθώς οι Φαίακες ήταν εκείνοι, οι οποίοι είχαν «σπάσει» το αήττητο του Ημίθεου στην κανονική περίοδο, επικρατώντας στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην Κέρκυρα με 2-0, με δύο τέρματα του Στεργίου στο 5΄ και στο 34΄ εκείνου του παιχνιδιού.

Κοντά στην Κ19 του Ηρακλή, πέρα από τα στελέχη, που ασχολούνται με την Ακαδημία, αναμένεται να βρεθούν και παράγοντες της ΠΑΕ, ενισχύοντας την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο τελικός πρωταθλήματος της Football League Νέων θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου και θα αρχίσει στις 14:30.

Σχετικά Άρθρα

K17: Δεύτερη νίκη επί του Παναθηναϊκού και πρόκριση στους “8” (vid+pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top