- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ένας Ηρακλειδέας, υποψήφιος στον συνδυασμό Ηρακλειδέα! (pics)

Οι Δημοτικές εκλογές βρίσκονται στην επικαιρότητα και της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης και για την «κυανόλευκη» οικογένεια αποτελεί προνόμιο και χαρά το να διαθέτει μέλη της, τα οποία έχουν αποφασίσει να δώσουν «τον αγώνα τον καλό» στην αυτοδιοικητική κονίστρα.

Ως επικεφαλής συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κατέρχεται στην εκλογική μάχη ένα φανατικός και συνεπής Ηρακλειδέας, ο Μάκης Κυριζίδης και μαζί του, στον συνδυασμό του, «Θεσσαλονίκη – Θετικά» έχει, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο έναν άλλο φανατικό Ηρακλειδέα της κερκίδας, τον Νίκο Παπαγεωργίου.

Ο Νίκος Παπαγεωργίου, φανατικό «Ηρακλάκι» από τα παιδικά χρόνια, παιδί της «κυανόλευκης» κερκίδας, έπαιζε μπάσκετ στο Παιδικό της ομάδας της ψυχής του, στον Ηρακλή και συνέχισε επί σειρά ετών στο άθλημα, ως παίκτης σε ομάδες της Γ΄ Εθνικής και αργότερα στο Πρωτάθλημα Χαλκιδικής.

Μάλιστα, η αγάπη του για τον Ημίθεο τον έκανε να επιχειρήσει τη μεγάλη επιστροφή του στην ομάδα, όταν εκείνη αγωνιζόταν στη Β΄ Εθνική, καθώς δοκιμάστηκε, αλλά δεν επελέγη.

Στον επαγγελματικό τομέα, εργάστηκε στην υποδοχή καταστημάτων διασκέδασης, ενώ τώρα εργάζεται σε σούπερ μάρκετ.

Είναι έγγαμος και έχει ένα παιδάκι τριών ετών, ενώ εξακολουθεί να είναι εν ενεργεία αθλητής, παίζοντας μπάσκετ, το οποίο υπεραγαπά, με κορυφαίο πάθος του, βεβαίως, τον Ηρακλή…

 

Στιγμιότυπα από στιγμές του… «κερκιδάτου» Νίκου Παπαγεωργίου, με έντονο «κυανόλευκο» πρόσημο:

 

 

 

 

Ο Νίκος Παπαγεωργίου είναι υποψήφιος στον συνδυασμό του επίσης φανατικού Ηρακλειδέα και επίσης… “κερκιδάτου” υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Μάκη Κυριζίδη: