Αναχώρηση Παπαδόπουλου, παραμονή Καραντώνη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ολοκλήρωσε τον κύκλο της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ενώ ο αντιπρόεδρος έχει συνέχεια για τις επόμενες μέρες.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Τομ Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε αυτόν τον κύκλο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την επιχειρηματική βάση του στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους εδώ διοικητικούς συνεργάτες του και ιδίως με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Στάθη Καραντώνη, ο οποίος την Πέμπτη κατέφθασε στη Θεσσαλονίκη και προγραμματίζει να παρατείνει την παραμονή του στην πόλη, συμπληρώνοντας περίπου ένα δεκαήμερο.

Οι υποχρεώσεις του αντιπροέδρου είναι πολλές, καθώς πέρα από το θέμα των επαφών και των διεργασιών για την επόμενη μέρα της ομάδας (και πιθανώς της ΠΑΕ), επείγει ο χειρισμός, που έχει να κάνει με το κρίσιμο ζήτημα της προσπάθειας να μην ενεργοποιηθεί ποινή περαιτέρω αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα, αναφορικά με τις περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι διατηρούν επιδικασμένες οφειλές από την περίοδο Παπαθανασάκη και δεν θα πρέπει – σε καμία περίπτωση – να περάσουν σε φάση ενεργοποίησης ποινών, πριν την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος από τη Football League.

Επίσης, ο Στάθης Καραντώνης θα πραγματοποιήσει επαφές για το θέμα της αναδιάρθρωσης, στο πλαίσιο της «κυανόλευκης» προσπάθειας για εναλλακτική προοπτική και παρουσία στην υπό σύσταση Super League 2.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top