Με το 4.25 της Άιντραχτ

Συναρπαστικά ματς είδαμε τις δύο προηγούμενες μέρες στο Τσάμπιονς Λιγκ, με Λίβερπουλ και Τότεναμ να κάνουμε ανατροπές που θα μείνουν στην ιστορία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όχι οι κάφροι-οπαδοί ή οι διεφθαρμένοι παράγοντες.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

 

Στην Ελλάδα έχουμε χάσει την ουσία και για το λόγο αυτό, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν βλέπουμε μπάλα της προκοπής (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Απόψε έρχεται η σειρά του Γιουρόπα, όπου βάσει των πιθανοτήτων και των αποτελεσμάτων από τους πρώτους αγώνες είναι πιθανό να έχουμε κι εδώ «αγγλικό» τελικό.

 

Θεωρώ πως το άνοιγμα στις αποδόσεις στο Τσέλσι – Άιντραχτ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διαφορά των δύο ομάδων. Δέχομαι πως η Τσέλσι διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ και είναι ισχυρή στην έδρα της. Αλλά 1.35; Το όπλο των Γερμανών είναι η δύναμη πυρρός και σε σχέση με το πρώτο ματς ενισχύονται με την επιστροφή του Ρέμπιτς, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Αλέρ.

 

Η Άιντραχτ σκόραρε και στα 6 φετινά εκτός έδρας ματς στη διοργάνωση, στα 5 εξ αυτών από 2 φορές και πάνω. Θα… κινηθούμε ανάλογα, αλλά επειδή θα είναι αναπάντεχο ενδεχόμενο σκορ 0-1, θα βάλω και μερικά.. ψιλά στο «ξερό» διπλό του 9.75.

 

Διαβάστε το προγνωστικό του Κώστα Φίλιου εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top