Αγωνία για την επικύρωση της βαθμολογίας, ενόψει του -33…

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενεργοποίησης της ποινής από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όταν η νομική εκπροσώπηση της ΠΑΕ Ηρακλής είχε κατορθώσει να εξασφαλίσει την αναβολή κατά την αρχικά προγραμματισμένη μέρα εκδίκασης των προσφυγών των «11» πρώην ποδοσφαιριστών της, οι δικηγόροι του ΠΣΑΠ, που τους εκπροσωπούσαν εξανέστησαν, σημειώνοντας ότι, με αυτόν τον τρόπο, τους αφαιρείται το όπλο της ενεργοποίησης ποινής αφαίρεσης βαθμών, λόγω ολοκλήρωσης της σεζόν.

Εκ των πραγμάτων, η θέση αυτή των νομικών εκπροσώπων της άλλης πλευράς δεν αποδεικνύεται ορθή, καθώς εξακολουθεί να υφίσταται ο κίνδυνος ενεργοποίησης της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε μία από τις 11 περιπτώσεις από το Διαιτητικό Δικαστήριο τις αμέσως προσεχείς μέρες.

Στη Μίκρα αγωνιούν προκειμένου να προηγηθεί η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Football League 2018-2019, της ενεργοποίησης των ποινών.

Σε πρακτικό επίπεδο, αυτό θα σημάνει ότι η ομάδα «κλειδώνει» την 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παραμένει ανοικτή η προοπτική παρουσίας της στη Super League 2, μέσω ενδεχόμενης πρόβλεψης για συμμετοχή 14 ομάδων, σε περίπτωση, κατά την οποία αποτύχει το εγχείρημα απόκτησης νέου ΑΦΜ, που θα στέλνει τον «Γηραιό» στη μεγάλη κατηγορία.

Διότι, σε διαφορετική περίπτωση, με το -33 στις πλάτες του, ο Ηρακλής παύει να διατηρεί αντίστοιχη ελπίδα…

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top