Πρόβα τίτλου στο 1.80 για Σίτι!

Με τα πρωταθλήματα να οδεύουν στο φινάλε τους, το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Μπορεί λοιπόν το πρόγραμμα της Δευτέρας να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ευκαιρίες για να πληρωθούμε όμως υπάρχουν. Πάμε με δύο πονταρίσματα στα γκολ.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ

 

Τα χρειάστηκε στην έδρα της Μπέρνλι η Μάντσεστερ Σίτι, πήρε ωστόσο τη νίκη με σκορ 1-0 και έκανε ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο. Της απομένουν δύο ακόμα και είναι δεδομένο πως θέλει μόνο νίκες στο αποψινό ματς και εκείνο που ακολουθεί στο Μπράιτον, για να μην εξαρτάται από τα αποτελέσματα της Λίβερπουλ. Εν τω μεταξύ, οι «σίτιζενς» στις 18 Μαΐου θα διεκδικήσουν και το Λιγκ Καπ στον τελικό με τη Γουότφορντ. Την ίδια ώρα, η Λέστερ είχε σε πολύ μεγάλη ημέρα τον Βάρντι και επικράτησε με σκορ 3-0 της Άρσεναλ. Θεωρητικά οι «αλεπούδες» κυνηγάνε την επτάδα. Αντικειμενικά ωστόσο, είναι αδύνατο να τα καταφέρουν από τη στιγμή που απόψε αγωνίζονται στο «Ετιχάντ» και την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την Τσέλσι. Η διαφορά ποιότητας από τη Σίτι είναι πολύ μεγάλη σε κάθε περίπτωση. Περιμένουμε παιχνίδι με πολλά γκολ και το over 3.5 θα είναι η επιλογή μας.

 

Μίλαν – Μπολόνια

 

Μετά τον αποκλεισμό από την Λάτσιο στο Κύπελλο, ήρθε και δεύτερη «σφαλιάρα». Αυτή τη φορά ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Τορίνο εκτός έδρας, αν και θα μπορούσε να έχει δώσει εντελώς διαφορετική τροπή στο ματς. Σε κάθε περίπτωση, πλέον η Μίλαν δεν έχει το πάνω χέρι στη μάχη της τετράδας, πράγμα που σημαίνει πως είναι απαραίτητο το τρίποντο σήμερα. Στον αντίποδα, η Μπολόνια επικράτησε με σκορ 3-1 της Έμπολι στο «Νταλ’ Άρα» και έκανε πολύ σημαντικό βήμα παραμονής. Αυτό, αφού ακόμα κι αν ηττηθεί απόψε, με νίκη την επόμενη αγωνιστική «καθαρίζει» και μαθηματικά. Μπορεί μακριά από την έδρα τους, οι «μπολονέσι» να χάνουν από τη δυναμική τους, έχουν την ψυχολογία ωστόσο για να συμβάλουν στο σκοράρισμα. Πάμε με το αμφίσκορο.

 

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top