- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τώρα που παίζει και μπάλα… 2.06

Γράφει στοfoxbet.gr [1]ο Λάμπρος Λυριτζής

Η αντικατάσταση του Ντι Φραντσέσκο με τον Ρανιέρι στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα δεν βελτίωσε την εικόνα της ομάδας, ωστόσο οι τζιαλορόσι κατάφεραν να πάρουν νίκες σε αγώνες που δεν είχαν καλή απόδοση, όπως στον εντός έδρας με την Έμπολι και στον εκτός έδρας με την Σαμπντόρια. Και τα θετικά αποτελέσματα χτίζουν ψυχολογία. Φτάνοντας λοιπόν στις τελευταίες αγωνιστικές και με όλες τις ομάδες που διεκδικούν την 4η θέση να έχουν απώλειες, οι τζιαλορόσι αντιλαμβάνονται πως έχουν το πιο εύκολο πρόγραμμα και πως αν το εκμεταλλευτούν θα έχουν αυξημένες πιθανότητες για ένα εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το έκαναν με επιβλητική εμφάνιση, την πρώτη επί εποχής Ρανιέρι, την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Κάλιαρι στο Ολίμπικο, μπορούν να το κάνουν και σήμερα στο Λουίτζι Φεράρις απέναντι στην Τζένοα που έχει χάσει τον ρυθμό της αλλά δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για την παραμονή.

Η Λιβόρνο πανηγύρισε τεράστιο διπλό επί της Βερόνα την περασμένη αγωνιστική και σήμερα με νίκη εξασφαλίζει την συμμετοχή της στα μπαράζ, ενώ μπορεί να ελπίζει και σε απευθείας παραμονή. Εξαρτάται και τι θα συμβεί στο Σαλερνιτάνα – Κοζέντσα που διεξάγεται αργότερα. Η ομάδα του Μπρέντα έχει αφήσει πίσω της ένα κακό διάστημα από τα τέλη Μαρτίου έως τα μέσα Μαρτίου και σήμερα διαθέτει την ποιότητα να υποτάξει την Κάρπι που έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θα έπρεπε βέβαια να είναι πιο ψηλά ο άσος, για αυτό και θα τον πάρουμε με ένα απλό ασιατικό χάντικαπ.

Όσο κερδίζει συνεχίζει να ελπίζει… Ο λόγος για την Μονπελιέ που πανηγύρισε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη εβδομάδα και διατηρείται ζωντανή στην μάχη για την τετράδα. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική νίκη την ίδια στιγμή που η Μαρσέιγ έχει συνεχείς απώλειες. Με νέα νίκη σήμερα η ομάδα του Ντερ Ζακαριάν θα ξεπεράσει τους Μασσαλούς στον βαθμολογικό πίνακα και ενδέχεται να πλησιάσει περισσότερο την Σεντ Ετιέν που δοκιμάζεται στην έδρα της Μονακό. Εξάλλου την επόμενη Παρασκευή αντιμετωπίζει η ίδια τους στεφανουά σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για την 4η θέση. Το ζητούμενο είναι να πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Αμιάν που δίνει την δική της μάχη για την παραμονή και στις έξι τελευταίες αγωνιστικές έχει πέντε ισοπαλίες! Ως φιλοξενούμενη πάντως δεν έχει νίκη εντός 2019 και η Μονπελιέ μπορεί να βρει τρόπο να ανοίξει την άμυνά της.