Θέλει το «διπλό» στα Περιβόλια και περιμένει το… «απίθανο»… (15:00)

Χωρίς να ορίζει την τύχη του ο Ηρακλής, θα επιχειρήσει να κάνει το χρέος του κόντρα στον Πλατανιά, αλλά…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η αλλαγή ισορροπιών στην κατηγορία, μέσα από την παρέμβαση της ΕΠΟ, με τις ποινές για την επιτήρηση, παραμονές της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, άλλαξε άρδην τα δεδομένα ως προς την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία, εις βάρος του Ηρακλή.

Οι «κυανόλευκοι» χρειάζονται τη νίκη επί του – αήττητου ως τώρα στην έδρα του – Πλατανιά, μέσα στα Χανιά, αλλά απαιτείται – παράλληλα – στραβοπάτημα της άμεσα ενδιαφερόμενης ΑΕ Καραϊσκάκης στην αναμέτρησή της με τα – αδιάφορα πλέον – Τρίκαλα.

Κι επειδή πρόκειται περί ελληνικού ποδοσφαίρου, το να κάνει «ζημιά» αδιάφορος σε ενδιαφερόμενο, είναι εξαιρετικά σπάνιο, κάτι το οποίο καθιστά τον στόχο του Ημίθεου σχεδόν ανέφικτο…

Πέρα από τους τιμωρημένους Βιτλή και Στάμου, στα Χανιά δεν ταξίδεψαν και άλλοι ποδοσφαιριστές, που ο Τροΐζι συνήθιζε να έχει στα πλάνα του, όπως οι Κουτρομάνος, Ορφανίδης και Κωστούλας.

Οι «18», που έχει μαζί του ο Βραζιλιάνος προπονητής είναι οι:

Καχριμάν, Γιαγκιόζης, Κουκόλης, Ζιαμπάρης, Κανακούδης, Γιαννίτσης, Παναγιωτούδης, Μουνιόθ, Πτηνόπουλος, Ντούνης, Καθάριος, Κλέιτον, Περόνε, Τσίπρας, Μπορίκο, Νιάμπουγιου, Κυζερίδης, Ρόβας.

Ο αγώνας Πλατανιάς – Ηρακλής, στο Γήπεδο Περιβολίων, θα αρχίσει στις 15:00 και μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top