Τομ Παπαδόπουλος: “Γουστάρω, που επένδυσα στον Ηρακλή και θα βρω λύση”

“Θα κάνουμε αγώνα ανάκτησης των βαθμών, καθώς η ποινή αφορά μόνο στις οφειλές Παπαθανασάκη” – “Θέλω να τακτοποιήσω τα πάντα στον Ηρακλή, διότι έχω έτοιμους τρεις οικονομικούς υποστηρικτές για την ΠΑΕ”, δηλώνει ο μεγαλομέτοχος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Λίγο πριν “πετάξει” από τη Φιλαδέλφεια (καταφθάνει στην Αθήνα σήμερα), ο Τομ Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα SFINA.GR, αναφερόμενος σε όλα όσα αφορούν την κατάσταση στην ΠΑΕ και στην ομάδα αμέσως μετά την επιβολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών.

Όλα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ημίθεου:

«ΕΠΕΝΔΥΣΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ!»

«Όλη αυτήν την προσπάθεια, που καταβάλλω στον Ηρακλή, την έχω αναλάβει επειδή γουστάρω την ομάδα. Αγάπησα τον Ηρακλή και θέλω να πετύχω. Έχω επενδύσει αποφασιστικά. Δεν με νοιάζει, που έχω βάλει κάπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την ομάδα, αλλά θέλω να πετύχουμε. Όλοι οι Ηρακλειδείς να είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να κλείσει η σεζόν έχοντας δημιουργηθεί δικό μου χρέος. Είναι ελάχιστα αυτά, που απομένουν για να καλυφθούν οι δικές μου υποχρεώσεις και αυτό θα συμβεί στο προσεχές διάστημα. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να βρω λύση για την ομάδα και να μην την εγκαταλείψω. Δεν σκέφτομαι καν ότι μπορούν να μας ρίξουν με αυτές τις μεθοδεύσεις κατηγορία. Θα το παλέψω και θα βρω λύση».

«ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗ»

«Αυτό, που μας ζήτησαν από την ΕΠΟ, προκειμένου να περάσουμε την πρώτη φάση της επιτήρησης, ήταν – ουσιαστικά – να έχουμε ήδη ρυθμίσει ως τώρα όλα τα χρέη, που άφησε ο Παπαθανασάκης! Ένα πραγματικό χάος δηλαδή. Ήδη μου έχουν αρπάξει 300.000 ευρώ από το μετοχικό κεφάλαιο οι πιστωτές του Παπαθανασάκη και ακόμη δεν προλάβαμε να βεβαιώσουμε ποιοι όντως δικαιούνται να εισπράξουν χρήματα και ποιοι απλώς βρήκαν την ευκαιρία και απαιτούν. Και να θέλαμε να πληρώσουμε τους πάντες ήταν αδύνατον και αδιανόητο να τακτοποιήσουμε μέσα σε λίγους μήνες αυτό το χάος, που παραλάβαμε».

«ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΗΣΗ – ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ»

«Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι τους βαθμούς τους αφαίρεσαν αποκλειστικά και μόνο για τις οφειλές του Παπαθανασάκη. Τα στοιχεία φακέλου αδειοδότησης, ως προς τη δική μας χρήση, ήταν απολύτως τακτοποιημένα. Αυτός είναι και ο λόγος, που από Δευτέρα αρχίζουμε έντονη προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα, για την επιστροφή των βαθμών. Θα αποστείλουμε έγγραφο υπόμνημα στην ΕΠΟ, μέσω του οποίου θα εξηγούμε τα επιχειρήματά μας και θα γνωστοποιούμε ότι δεν αποδεχόμαστε την ποινή αφαίρεσης βαθμών, την οποία κρίνουμε ως απολύτως παράτυπη».

«Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕIΧΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ»

«Η τροπολογία, την οποία περιμέναμε από τον Νοέμβριο, δεν προστάτεψε την ΠΑΕ στο βαθμό, που θα έπρεπε και αναμέναμε να μας προστατέψει. Θα έπρεπε να μπει ένα φρένο στους πιστωτές του Παπαθανάσάκη ή να τους αναγνωρίσει ένα συγκεκριμένο πλαφόν διεκδίκησης οφειλών, μέχρι να μπορέσει η νέα ΠΑΕ να ορθοποδήσει. Δεν μας προσέφερε τον εύλογο απαιτούμενο χρόνο να ανταποκριθούμε στις οφειλές του παρελθόντος και μας άφησε εκτεθειμένους στον τομέα της αδειοδότησης, μέσα από αυτήν τη διαδικασία, καθώς καταδικαζόμαστε από την ΕΠΟ αποκλειστικά και μόνο για αυτές τις οφειλές».

«ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΥΣΗ – ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ»

«Σε αυτό το χάος, που παρέλαβα, είμαι αποφασισμένος να βάλω μία τάξη. Θέλω να βάλω την ΠΑΕ σε μία σειρά και να εξοφλήσω σταδιακά τις παλαιές οφειλές. Θα πρέπει να αντιληφθούν οι πιστωτές του Παπαθανασάκη ότι προς όφελός τους είναι να φανούν συνεργάσιμοι. Θα προτείνω μια λύση – πακέτο για τις παλαιές οφειλές, ώστε να παίρνουν όλοι τα χρήματά τους τμηματικά και εμείς να είμαστε οικονομικά τακτοποιημένοι».

«ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ, Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ»

«Αν δεν έμπαινα μπροστά το καλοκαίρι, ο Ηρακλής δεν θα ήταν πουθενά αυτή τη στιγμή. Είναι θαύμα, το γεγονός ότι κατεβήκαμε στη Football League και πολύ περισσότερο ότι βγάλαμε τη χρονιά. Δεν φαντάζεστε καν πόσα εμπόδια έπρεπε να υπερπηδήσουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όσοι γνωρίζουν από κοντά την κατάσταση, που ανέλαβα να διαχειριστώ, αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται περί θαύματος το γεγονός ότι φτάσαμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

«ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΉ ΓΙΑ 15 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!»

«Για να αντιληφθείτε ένα μόνο μέρος του τι πόλεμο δεχθήκαμε, αποφύγαμε να καταθέσουμε εγγυητική από νωρίς, καθώς γνωρίζαμε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα μας οδηγούσαν σε συνεχείς καταπτώσεις. Επιβεβαιωθήκαμε, καθώς μόλις την καταθέσαμε, «έπεσαν» επάνω της για να μοιραστούν 15 χιλιάρικα! Τι να πω…».

 «ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ»

«Θέλω να βάλω τα πράγματα σε μία τάξη από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θέλω – επιτέλους – να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ, που θα μπορεί να κινείται κανονικά για τις ανάγκες του Ηρακλή, χωρίς κανείς να μας τον αδειάζει. Θέλω να ρυθμίσω τα πάντα, καθώς έχω ήδη δίπλα μου εδώ στην Αμερική τρεις επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθειά μου στην ομάδα. αλλά δεν μπορώ να τους βάλω στο παιχνίδι τους ανθρώπους, πριν κατορθώσω να βάλω μια τάξη σε αυτό το χάος…».

«Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ»

«Έχω μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και τους έχω δώσει να καταλάβουν ότι η δική τους αποστολή είναι να νικήσουν στο γήπεδο. Έχουν και εκείνοι σημαντικό μερίδιο ευθύνης για το γεγονός ότι φτάσαμε να διεκδικούμε την παραμονή μας στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα κάνουν το χρέος τους και θα νικήσουν μέσα στα Χανιά», κατέληξε ο Τομ Παπαδόπουλος.

Πηγή: SFINA.GR

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top