Ο κόσμος «ζεσταίνει» το Ιβανώφειο, ενόψει play offs (17:00)

Η ομάδα χρειάζεται στήριξη και ρυθμό, μια ανάσα πριν την καθοριστική διαδικασία, που θα οδηγήσει στην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αυτή η άνοδος, αυτήν τη χρονιά, δεν χάνεται με τίποτε! Και είναι καιρός να το αποδείξουν οι Ηρακλειδείς, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους, όπως εκείνοι ξέρουν και μπορούν!

Η ομάδα αγωνίζεται με τον Αμύντα, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της για την κανονική περίοδο και ΠΡΕΠΕΙ να βρει ρυθμό, ενόψει της καθοριστικής διαδικασίας των play offs, που ΠΡΕΠΕΙ να τη βγάλει νικήτρια και να την οδηγήσει στη μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια της Basket League!

Ο κόσμος και μόνο ο κόσμος μπορεί να την ωθήσει προς αυτήν την  κατεύθυνση, δίνοντας το βροντερό «παρών» στο Ιβανώφειο, αλλά και το σύνθημα για τη μεγάλη επιστροφή.

«Ζεσταίνεται» και «φορμάρεται» και ο ίδιος, μαζί με την ομάδα, για την επίτευξη του στόχου. Θέλει να «βγάλει γούστα» κι αρχίζει να τα «βγάζει» από σήμερα το απόγευμα.

Και η οπαδική βάση του Ημίθεου είναι εκείνη, που θα πάρει πάνω της την υπόθεση της ανόδου! Από σήμερα! Από το Ιβανώφειο!

Η αναμέτρηση Ηρακλής – Αμύντας, στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ηρακλής στο YouTube.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top