Ο φετινός της κακός δαίμονας…

Χαιρετώ! Η Γκενκ είναι τέσσερις αγωνιστικές μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει διαφορά ασφαλείας από την Κλαμπ Μπριζ, όμως έχει μπροστά της την Άντβερπ.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

 

Η ομάδα του Μπόλονι την έχει δυσκολέψει αρκετά φέτος, δεν είναι τυχαίο ότι την έχει κρατήσει στο μηδέν σε δύο από τα τρία παιχνίδια που έχουν παίξει φέτος. Είναι η ομάδα που τη νίκησε ήδη στα πλέι οφ και η μοναδική που δεν την επέτρεψε να σκοράρει σε εντός έδρας ματς στη σεζόν. Η Άντβερπ είναι σύνολο που εκμεταλλεύεται στο έπακρο της ευκαιρίες που δημιουργεί και δε φοβάται τους «μεγάλους». Περιμένω να προβάλει αντίσταση, πολύ πιθανό να καταφέρει και να σκοράρει. Αν το πετύχει, θα είναι πιο εύκολο η επαλήθευση του πονταρίσματος στο εύρος τερμάτων «2-3».

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η αναμέτρηση για τη Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στη Μάιντς και τη Λιεψία. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με έξι συνεχόμενες νίκες και αήττητο σερί δεκατριών αγωνιστικών. Αντιθέτως, η Μάιντς παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα τελευταία, όμως έχει καταφέρει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να σωθεί οριστικά. Ως εκ τούτου, είναι πρακτικά αδιάφορη. Η Λιεψία από την άλλη είναι στις θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και δεν κινδυνεύει. Επτά σερί εκτός έδρας επιτυχίες για το σύνολο του Ράνγκνικ, έχει την ποιότητα να σημειώσει ακόμα μία.

 

Βρε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο Bet-hoven.net

Σχετικά Άρθρα

Back to Top