Η κρίσιμη ατζέντα Τομ Παπαδόπουλου και Στάθη Καραντώνη

Πρόεδρος και αντιπρόεδρος καταφθάνουν και καλούνται να δώσουν λύσεις σε πολλά και καθοριστικά ζητήματα…

Ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Στάθης Καραντώνης αναμένονται μέχρι αργά απόψε στη Θεσσαλονίκη, με προγραμματισμό να βρεθούν στην Κυριακή στα Χανιά, δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας για εξασφάλιση της αγωνιστικής σωτηρίας, μέσα από τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Πάντως, η ατζέντα των δύο κορυφαίων παραγόντων της «κυανόλευκης» διοίκησης δεν περιλαμβάνει μόνο την παρουσία τους στην καθοριστική αναμέτρηση της Κυριακής, αλλά και συμμετοχή σε εξίσου σημαντικές εξωαγωνιστικού επιπέδου εξελίξεις, οι οποίες αναμένονται εντός της εβδομάδας, η οποία ήδη «τρέχει».

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5/5 είναι προγραμματισμένος ο έλεγχος του «κυανόλευκου» φακέλου στο πλαίσιο της Α΄ φάσης επιτήρησης για την αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Στάθη Καραντώνη να αναλαμβάνει τον συντονισμό της προσπάθειας για αποφυγή της κύρωσης της αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα.

Παράλληλα, οι μέρες «κυλούν» και το επιθυμητό αποτέλεσμα της συμφωνίας Ηρακλή και Λουκίνα δεν έχει προκύψει. Παρόντων επί ελληνικού εδάφους του προέδρου και του αντιπροέδρου, θα επιχειρηθεί η καθοριστική προσέγγιση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να προκύψει η τελική και οριστική συμφωνία και να αποφευχθεί η ενεργοποίηση ποινής αφαίρεσης βαθμών και από αυτήν την κατεύθυνση.

Ο μεγαλομέτοχος και ο στενός συνεργάτης του θα κληθούν επίσης να διαχειριστούν από κοντά όλα τα σημαντικά και εκκρεμή ζητήματα της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα οποία έχουν συσσωρευτεί και δημιουργούν δυσάρεστη ατμόσφαιρα, ως προς την επόμενη μέρα του Ημίθεου, όπως οι περιπτώσεις των προσφυγών των «11» πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά και των αιτημάτων κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής από άλλους αιτούντες.

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top