Σχέδιο για συγκρότηση “ομάδας διαχείρισης χρέους”

Το πλάνο του μεγαλομετόχου για την αντιμετώπιση των οφειλών του παρελθόντος, αν και εφόσον όλα πάνε καλά στον αγωνιστικό τομέα.

Μπορεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής να έχει επανειλημμένως και ποικιλοτρόπως εκφράσει τη δυσφορία του για την επιθετικότητα, με την οποία λειτουργούν οι έχοντες λαμβάνειν από την περίοδο του Παπαθανασάκη και να έχει επισημάνει ότι δεν προτίθεται να δώσει προτεραιότητα στη διαδικασία αποπληρωμής τους, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει καταστρώσει πλάνο σχετικά με αυτό.

Ο Τομ Παπαδόπουλος εξακολουθεί να επιμένει ότι δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον δικό του προγραμματισμό, αναφορικά με τα οικονομικά της ΠΑΕ, οι οφειλές, οι οποίες «κληρονομήθηκαν» από την καταστροφική χρήση του «Καναδού» και έχει εκπονήσει – με τους διοικητικούς συνεργάτες του – συγκεκριμένο πλάνο αντιμετώπισης.

Σε αυτήν τη φάση, θα κληθεί – εξ ανάγκης – να διευθετήσει με διακανονισμούς μόνο υποθέσεις, οι οποίες απειλούν άμεσα την ομάδα με κυρώσεις, στο πλαίσιο της αγωνιστικής σεζόν, η οποία ολοκληρώνεται, όπως επίκειται να συμβεί με την περίπτωση του Λουκίνα.

Από εκεί και πέρα, αν και εφόσον – καλών εχόντων των πραγμάτων – η ομάδα παραμείνει (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά) στην κατηγορία, η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε οργανωμένη προσέγγιση των εκπροσώπων όλων των πιστωτών της χρήσης Παπαθανασάκη, οι οποίοι διατηρούν επιδικασμένες και απολύτως τεκμηριωμένες οφειλές, ώστε να επιτευχθούν ξεχωριστές συμφωνίες για κάθε περίπτωση.

Αναλόγως των χρημάτων, που έχει λαμβάνειν ο καθένας, θα κατατεθούν οι προτάσεις από την «κυανόλευκη» πλευρά για την εξεύρεση συμβιβαστικών λύσεων συμφωνίας, ώστε – σταδιακά – να κλείνουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις.

Προκειμένου να «τρέξει» με απόλυτο συντονισμό και αποτελεσματικότητα ο σχεδιασμός αυτός, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας έχει αποφασίσει να συγκροτήσει μία «ομάδα διαχείρισης χρέους» από την πλευρά της ΠΑΕ, η οποία θα αποτελείται από παράγοντες και στελέχη του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Θα πρόκειται για τους «διαπραγματευτές» των «κυανολεύκων», οι οποίοι και θα «χρεωθούν» συγκεκριμένες περιπτώσεις πιστωτών, ώστε να υπάρχει απόλυτη γνώση του κάθε θέματος, συντονισμός και ευχέρεια στην εξεύρεση λύσεων, εφόσον πρόκειται για πλήθος ανοικτών υποθέσεων.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top