Η Σκανδιναβία στο προσκήνιο

Χαιρετώ! Ο τίτλος στη Superliga της Δανίας, φαίνεται να έχει κριθεί, μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση απομένει για την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

 

Η Μίντιλαντ βρίσκεται ήδη στο -14 (με ένα ματς λιγότερο). Η εικόνα της δε στα πλέι οφ είναι κακή, με μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές. Δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες επίσης. Ανάλογα απογοητευτική και η Νόρντσελαντ, που θα παλέψει μέχρι τέλους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δε θα έχει πολλές ευκαιρίες να «χτυπήσει» τα Μίντιλαντ. Η έδρα αναμένεται να παίξει το ρόλο της. Ποντάρουμε στη διπλή ευκαιρία 1Χ.

 

Μένουμε… Σκανδιναβία για τη δεύτερη σημερινή επιλογή, με την αναμέτρηση της Σούντσβαλ κόντρα στη Φάλκενμπεργκ. Καμία από τις δύο δεν έχει εκκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα, είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους. Οι γηπεδούχοι απέσπασαν σημαντική ισοπαλία στην έδρα της Χέλσινγκμποργκ (1-1) και πήραν ψυχολογία. Μετρούν πέντε σερί ματς με γκολ εκατέρωθεν, τέσσερα από αυτά έληξαν με over 2.5. Ομάδα του over και η Φάλκενμπεργκ, με 3/5 έως τώρα. Λογικό να ποντάρουμε σε ακόμα ένα μεταξύ τους.

 

Βρες τα πιο ψαγμένα προγωνιστικά στο Bethoven.net

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top