Ο Τομ είναι “δεμένος” με την ΠΑΕ, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021!

Για ποιον λόγο δεν μπορεί να παραχωρήσει την ιδιοκτησία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή ο ομογενής επιχειρηματίας…

Ο Τομ Παπαδόπουλος, με κάθε τρόπο και σε όλους τους τόνους, διακηρύσσει την επιθυμία του να συνεχίσει να «τρέχει» το project του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και στην προοπτική της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, καθώς αναζητεί λύσεις, προκειμένου να αλλάξουν τα πράγματα προς τη θετική κατεύθυνση.

Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να επισημανθεί μία δομικού χαρακτήρα νομική λεπτομέρεια, η οποία – ανεξαρτήτως προθέσεων και διαθέσεων του μεγαλομετόχου – τον «δένει» με τη νέα ΠΑΕ για τις δύο επόμενες σεζόν. Αυτή έχει να κάνει με το νομικό πλαίσιο, το οποίο υπαγορεύει με απόλυτη σαφήνεια ότι ο μεγαλομέτοχος της νέας ποδοσφαιρικής εταιρείας υποχρεούται να παραμείνει ιδιοκτήτης της τουλάχιστον για μία τριετία.

Αυτό σημαίνει ότι – τουλάχιστον – μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021 (όταν και συμπληρώνεται η τριετία από την ανάληψη του ρόλου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ από τον ομογενή επιχειρηματία) θα πρέπει να παραμείνει κάτοχος των μετοχών, ούτως ή άλλως…

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν μόνο περιθώρια για σενάρια… «μεσοβέζικων» λύσεων, που έχουν να κάνουν με πληρεξούσιο χρήσης των μετοχών από κάποιο άλλο πρόσωπο, τα οποία δεν προσφέρουν σε καμία περίπτωση σαφή και στιβαρή προοπτική.

Επί του παρόντος, ο ίδιος ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας εκφράζει τη διάθεση να παραμείνει μπροστά και να συνεχίσει…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top