Αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος ο Μπορίκο

Ο κορυφαίος στον αγώνα με τον Βόλο, Ισπανοαφρικανός εξτρέμ, αποχώρησε τραυματίας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Χάμες Μπορίκο αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Βόλο και αυτό είναι βέβαιο ότι ανησύχησε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Λόγω του ότι μέσα στη Μ. Εβδομάδα δεν υπήρξε ουσιαστική προπονητική δράση στη Μίκρα, δεν κατέστη δυνατό να τεσταριστεί σε απόλυτο επίπεδο η κατάσταση του ποδιού του Ισπανοαφρικανού εξτρέμ, μιας και ο τελευταίος ανήκε στο γκρουπ των παικτών, οι οποίοι έπρεπε να εξασφαλίσουν από νωρίς άδεια, καθώς είχε να ταξιδέψει για την πατρίδα του.

Η αρχική ιατρική εκτίμηση κάνει λόγο για τραυματισμό, που δεν είναι σοβαρός και εκφράζεται η ελπίδα ότι ο παίκτης θα επιστρέψει πανέτοιμος να μπει στους ρυθμούς της προετοιμασίας του αγώνα με τον Πλατανιά.

Το προσόν της ταχύτητας, το οποίο διαθέτει ο νεαρός ακραίος μεσοεπιθετικός τον κάνει απαραίτητο για τα πλάνα του Τροΐζι στον καθοριστικό αγώνα των Περιβολίων, με τον Χάμε Μπορίκο να είναι ο κορυφαίος του Ηρακλή στον τελευταίο αγώνα της ομάδας, «σερβίροντας» έτοιμο το πρώτο γκολ στον Χρήστο Ρόβα και κάνοντας άνω – κάτω τη δεξιά αμυντική πτέρυγα των Θεσσαλών σε πολλές περιπτώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top