Οι “11” απαιτούν το 100% της οφειλής!

Κατά παράβαση του νόμου της ΕΠΟ και της τροπολογίας, που κατέστη νόμος του Κράτους…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μία σημαντική αποκάλυψη προκύπτει, αναφορικά με τη δικαστική διαδικασία των προσφυγών των 11 πρώην ποδοσφαιριστών του Ηρακλή κατά της ΠΑΕ για την οφειλή του Παπαθανασάκη.

Συγκεκριμένα, ζητούν από το Διαιτητικό Δικαστήριο να τους επιδικάσει το 100% της οφειλής και όχι το 50%, όπως συνέβη προσφάτως στην περίπτωση Λουκίνα.

Ουσιαστικά, ζητούν από το Δικαστήριο να αγνοήσει τον προσφάτως τροποποιηθέντα νόμο της ΕΠΟ, αλλά και την προσφάτως ψηφισθείσα από την Ολομέλεια της Βουλής σχετική τροπολογία.

Οι δικηγόροι, οι οποίοι εκπροσωπούν τους “11” (οι οποίοι είναι οι: Σεραφείμ Γιαννίκογλου, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, Δημήτρης Βοσνακίδης, Αντώνης Ηλιάδης, Άλμπερτ Ρούσσος, Αργύρης Μπαρέττας, Λευτέρης Ιντζόγλου, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Βασίλης Αγγελόπουλος), βασίζονται σε παλιότερη απόφαση του ιδίου του Διαιτητικού Δικαστηρίου, βάσει της οποίας απαγορεύει στην ΕΠΟ να τροποποιεί κανονισμούς του αναγκαστικού Δικαίου.

Βεβαίως, κι αν ακόμη το Διαιτητικό αποφασίσει να πάει κόντρα στις επιταγές της ΕΠΟ, η πλευρά της ΠΑΕ Ηρακλής προστατεύεται, πλέον, από τον νόμο του Κράτους, μετά την ψήφιση της τροπολογίας, η οποία επίσης προβλέπει απόδοση της οφειλής κατά 50%.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top