Θα συμβιβαστούμε με το 1.75

Η Λάτσιο βρίσκεται από χθες στον τελικό του Κυπέλλου και απόψε θα μάθει την αντίπαλό της. Φιορεντίνα και Αταλάντα ήρθαν ισόπαλες 3-3 στις 27 Φεβρουαρίου στο «Αρτέμιο Φράνκι» και απόψε διεξάγεται η ρεβάνς στο Μπέργκαμο.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

 

Η Ντέα επικράτησε φέτος με 3-1 στο «Ατλέτι Ατζούρι» στις 3 Μαρτίου και διέκοψε μία μεγάλη αρνητική παράδοση που είχε δημιουργηθεί κόντρα στους βιόλα. Συγκεκριμένα αυτή ήταν η πρώτη νίκη της μετά τον Απρίλιο του 2012! Είναι πάντως απόλυτα λογικό που το αρνητικό αυτό σερί έσπασε φέτος. Η ομάδα του Γκασπερίνι έχει αποδώσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν και έχει κερδίσει το χειροκρότημα και τον σεβασμό φίλων και αντιπάλων. Την Δευτέρα που μας πέρασε μάλιστα πανηγύρισε σπουδαίο διπλό με ανατροπή επί της Νάπολι στο Σαν Πάολο και έπιασε την Μίλαν στην 4η θέση του πίνακα. Αν έπρεπε να διαλέξουμε ποια ομάδα αξίζει να κατακτήσει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αυτή είναι σίγουρα η Αταλάντα αλλά οι «ροσονέρι» έχουν βαριά φανέλα και επίσης είχαν ένα διάστημα που απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Γκασπερίνι θα διεκδικήσει και τους δύο στόχους, όπως ανέφερε χθες στις δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός.

 

Η Φιορεντίνα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο μετά την αιφνίδια απομάκρυνση του Στέφανο Πιόλι και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βιντσέντσο Μοντέλα. Σε αυτό το χρονικό σημείο ο Ιταλός προπονητής δεν μπορεί να αλλάξει πράγματα αλλά ταυτόχρονα είναι και δύσκολο να διαχειριστεί την απογοήτευση που έχει προκαλέσει στους ίδιους ποδοσφαιριστές η φυγή του Πιόλι. Για τους εξαγριωμένους οπαδούς δε, δεν είναι δική του ευθύνη. Ο σύλλογος της Φλωρεντίας βρίσκεται σταθερά σε πτωτική πορεία το τελευταίο δίμηνο και με την ήττα στο Τορίνο από την Γιουβέντους συμπλήρωσε 10 αγώνες χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Διαθέτει βέβαια εξαιρετικές μονάδες όπως οι Κιέζα, Σιμεόνε, Μουριέλ που μπορούν να αλλάξουν την ροή του αγώνα με ατομικές προσπάθειες, ωστόσο ως σύνολο απέχει από τα αντίστοιχα στάνταρ της σημερινής αντιπάλου.

 

Όλοι όσοι πιστεύουμε στην νίκη-πρόκριση της Αταλάντα θα θέλαμε πιο ψηλά τον άσο. Αναγκαστικά θα συμβιβαστούμε σε αυτήν την απόδοση, εκτός αν προτιμάτε να περιμένετε το live μήπως και ανέβει λίγο.

 

Οι καλύτερες στοιχηματικές παίζουν στο https://www.stoiximatikesetaireies.gr/

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top