Καραντώνης: “Ο Τομ θα καλύψει τη Μ. Πέμπτη τις οφειλές προς τους παίκτες!”

“Όλα θα αλλάξουν από τη νέα περίοδο, αρκεί να κερδίσουμε στα Χανιά και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία”, δηλώνει από τη Φιλαδέλφεια ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πλέον άμεσος συνεργάτης του μεγαλομετόχου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στην ιστοσελίδα SFINA.GR μίλησε – από τη Φιλαδέλφεια, όπου βρίσκεται – ο Στάθης Καραντώνης, μεταφέροντας ότι αύριο, Μ. Πέμπτη, ο μεγαλομέτοχος θα καλύψει τις οφειλές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παράλληλα, ο “κυανόλευκος” αντιπρόεδρος υποσχέθηκε μία διαφορετική κατάσταση στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού Ηρακλή από τη νέα περίοδο, αρκεί – όπως τόνισε – η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία σε αγωνιστικό επίπεδο.

Η πλήρης τοποθέτηση του στενότερου συνεργάτη του προέδρου της ΠΑΕ:

“Ο Θανάσης (Τομ) έστειλε και πάλι λεφτά από την Αμερική στην Ελλάδα, για να πληρωθούν όλα τα παιδιά τη Μεγάλη Πέμπτη και να φύγουν για Πάσχα, χωρίς να τους χρωστάει η ομάδα. Θα τακτοποιηθούν όλα τα θέματα, που μας πλάκωσαν και μας έφεραν σε άσχημη κατάσταση, αρκεί να κερδίσουμε τελευταία αγωνιστική μέσα στα Χανιά.

Μετά, θα δείτε έναν άλλο Ηρακλή. Θα τα αλλάξουμε όλα, γιατί έγιναν λάθος επιλογές, λάθος συνεργάτες, λάθος όλα. Ο Τομ είναι άνθρωπος περήφανος και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τα παρατήσει, κάποιοι τον έχουν αδικήσει, αλλά στέλνει συνεχώς χρήματα και θα επιδιώξει να δημιουργήσει ένα σπουδαίο Ηρακλή. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι λόγια αυτά που λέω, αλλά θα ακολουθήσουν και οι πράξεις…”.

Σε ερώτηση πότε θα έρθουν, απάντησε:

“Μετά το Πάσχα θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη και θα πάμε στα Χανιά για το τελευταίο ματς με την ομάδα. Θέλουμε να είμαστε ενωμένοι, να πάμε να κερδίσουμε και όλα να τα αλλάξουμε.

Ο Θανάσης δεν είχε βοήθεια από κανέναν, όσοι μας υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν, εξαφανίστηκαν, αλλά δεν πειράζει, αυτός στέκεται όρθιος και θα πολεμήσει για το καλό του Ηρακλή. Λίγη ακόμη υπομονή από όλους και μια νίκη για να τελειώνουμε με τυχόν περιπέτειες, να μπούμε σε ήρεμα νερά…”.

Πηγή: SFINA.GR

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top