Έχασε στις λεπτομέρειες

Δεν τα κατάφερε ο ΗΡΑΚΛΗΣ απέναντι στον Διαγόρα και γνώρισε την ήττα με 73-71 στο Αιγάλεω…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ήττα στις λεπτομέρειες (73-71) για τον μέτριο προς κακό ΗΡΑΚΛΗ στο Αιγάλεω από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, με τους γηπεδούχους να φέρνουν τη σειρά στο 1-1 αν και εφόσον μπουν στα πλέι οφ ανόδου.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα δεν κατάφερε να χτίσει κάποια διαφορά, ώστε να ξεφύγει στο σκορ και να εξασφαλίσει το ροζ φύλλο αγώνα, με συνέπεια να κρατάει τον Διαγόρα στο παιχνίδι και να… καεί στο φινάλε.

Το ματς

Όπως αναμενόταν, η αναμέτρηση θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι την ολοκλήρωσή της όπως και έγινε, κυρίως για τον γηπεδούχο Διαγόρα, όπου… καίγεται για την είσοδό του στα πλέι οφ.

Η εικόνα του αγώνα ήταν πάνω-κάτω η ίδια σε όλο το παιχνίδι. Ξεσπάσματα από τον ΗΡΑΚΛΗ, ξεσπάσματα από τον Διαγόρα και όλα έδειχναν πως θα κριθούν στις λεπτομέρειες, καθώς οι δύο ομάδες από το πρώτο δεκάλεπτο πήγαιναν μαζί στο σκορ (24-20).

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ βελτίωσε την άμυνά του στη δεύτερη περίοδο, ωστόσο δεν κατάφερε επιθετικά να κάνει το παιχνίδι του με το ημίχρονο να βρίσκει μπροστά στους γηπεδούχους (40-38).

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν κακό επιθετικά και για τις δύο ομάδες με τον Διαγόρα και τον ΗΡΑΚΛΗ να είναι ισόπαλοι (53-53) στο τέλος του και όλα έδειχναν πως θα οδηγηθούμε σε ένα ματς-θρίλερ στην τελευταία περίοδο.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες συνέχισαν με το ίδιο τέμπο. Πόντο-πόντο και με προσοχή στις άμυνες, ώστε να μη ξεφύγει ο αντίπαλος. Το ματς έφτασε στη διαδικασία της… ρώσικης ρουλέτας ή αλλιώς στη διαδικασία των ελευθέρων βολών, με τον Νοέα να βάζει 1/2 και τον Γιαννακίδη να αστοχεί στο κρίσιμο τρίποντο που θα μπορούσε να έδινε τη νίκη στον Ημίθεο, με τον Διαγόρα να παίρνει εν τέλη το ροζ φύλλο αγώνα (73-71).

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Κώστα Μέξα είναι το Σάββατο 4 Μαΐου στις 17:00 στο Ιβανώφειο απέναντι στον Αμύντα.

Τα στοιχεία του αγώνα

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ 73-71

Διαιτητές: Παναγιώτου-Βαρδάλος-Tσιμπούρης (Ελευθεριάδης)

Δεκάλεπτα: 24-20, 40-38, 53-53, 73-71

Διαγόρας Δρ. (Σκαραφίγκας): Κουκάς 9 (1), Νίκου 3, Νοέας 16 (2), Μάρτζος 3 (1), Κόκκαλης 15 (2), Τσιώκος 2, Μοτσενίγος 10 (1), Καρασταμάτης 1, Παπαδολιάς 5 (1), Περσίδης 7 (1), Μαχαίρας 2

Ηρακλής (Μέξας): Αθανασούλας 6, Σοκ, Ρουτκάουσκας 3, Πολυτάρχου 22, Λιάπης, Κακαρούδης 18 (2), Μπένας 7, Καλαϊτζίδης 12 (1), Γιαννακίδης 3

Σχετικά Άρθρα

Back to Top