Χωρίς τα 14 από τα 26 γκολ της

Απόλυτα δίκαια η Άρσεναλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ με δύο νίκες επί της Νάπολι και συμμετέχει στο πάρτι που έχουν στήσει φέτος οι αγγλικοί σύλλογοι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει στο foxbet.grο Λάμπρος Λυριτζής

Σαφώς πλέον αισιοδοξεί για κατάκτηση του τροπαίου που θα της χαρίσει και ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά παράλληλα θα επιδιώξει να το πετύχει και μέσω Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ ηττήθηκε χθες από την Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δύσκολη αποστολή σήμερα στο Γκούντισον Παρκ και η ίδια έχει μεγάλη ευκαιρία για 3 βαθμούς. Διότι στο «Έμιρεϊτς» μετρά 8 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ και συνολικά φέτος παρουσιάζεται εξαιρετικά αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της, την ίδια ώρα που η Κρίσταλ Πάλας είναι σχετικά άνετη βαθμολογικά και έχει υποστεί 4 ήττες στα 6 πρόσφατα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δυνατός άσος.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η πορεία της Αθλέτικ Μπιλμπάο στον δεύτερο γύρο. Η πρόσφατη εντός έδρας νίκη επί της Ράγιο Βαγιεκάνο την έφερε ακόμα πιο κοντά στο Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο της δίνει έξτρα κίνητρο για να πανηγυρίσει σήμερα ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα της μισητής για τους Βάσκους, Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βασίλισσα έχει ξεμείνει από στόχους και παίζει πλέον για το γόητρο. Προέρχεται από ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Λεγκανές και στις 4 πρόσφατες αγωνιστικές επιβεβαίωσε το G/G. Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα.

Το Γιουρόπα Λιγκ ήταν πολυτέλεια για την Βιγιαρεάλ και την Πέμπτη αποκλείστηκε από την Βαλένθια, έχοντας πολλούς αναπληρωματικούς στην σύνθεσή της. Αυτό που την καίει είναι η παραμονή και ο σημερινός αγώνας είναι από αυτούς που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει. Η Λεγκανές είναι άνετη με 41 βαθμούς και παρότι δεν αναμένεται να «δώσει» το παιχνίδι, το κίνητρο των γηπεδούχων είναι πολύ ισχυρό για να μην στηρίξουμε τον άσο.

Τρομερή η Ναντ, πανηγύρισε δύο σερί εντός έδρας νίκες επί των Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την παραμονή. Ουσιαστικά μπορεί να την εξασφαλίσει σήμερα με νίκη επί της Αμιάν, την οποία είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν βέβαια αήττητο σερί 7 αγωνιστικών και προέρχονται από 4 διαδοχικές ισοπαλίες. Για το Χ θα παίξουν και σήμερα αλλά θα παραταχθούν δίχως τους Κονατέ, Γκναορέ και Γκόντος, το οποίο μεταφράζεται δίχως τα 14 από τους 26 γκολ στο πρωτάθλημα! Πάμε με το μομέντουμ των γηπεδούχων.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top