Κανονιές… πρόκρισης

Χθες Τετάρτη προτιμήσαμε να απέχουμε και να παρακολουθήσουμε απλά το έπος της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ και επανερχόμαστε πλέον με το μεγάλο ματς της Νάπολι με την Αρσεναλ.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός

 

Τεράστια αναμέτρηση, η οποία καθορίζει το εισιτήριο στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, με την ομάδα του Εμερι να είναι εκείνη η οποία έχει το προβάδισμα μετά από το 2-0 του πρώτου ματς. Οι «κανονιέρηδες» μετράνε 5 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια τους και το εντυπωσιακό είναι ότι σε όλα αυτά τα ματς έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Στο τελευταίο τους ματς είχαν και τύχη βέβαια, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας της Γουότφορντ, αναμφίβολα όμως αν και με αλλαγές, έβγαλε χαρακτήρα.

 

Οσο για τη Νάπολι, επικράτησε με 3-1 της Κιέβο εκτός έδρας και στην ουσία έχει σχεδόν… κλειδώσει τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, κυνηγώντας πλέον να ολοκληρώσει τη σεζόν στη δεύτερη θέση. Η διαφορά με την Αρσεναλ, είναι ότι χρησιμοποίησε βασική ενδεκάδα και μένει να φανεί αν αυτό θα την επηρεάσει. Είναι αρνητικό το ότι πρέπει να σκοράρει γρήγορα και παράλληλα να φροντίσει να μη δεχτεί γκολ, κάτι που δεν είναι εύκολο, έχει συμβεί στα 9 από τα 10 τελευταία της ματς. Αξίζει το 2 dnb σε απόδοση 3.30.

 

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το στοίχημα και μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες στο bet-hoven.net

Σχετικά Άρθρα

Back to Top