Τομ Παπαδόπουλος: “Δεν φεύγω από τον Ηρακλή!- Είμαι αποφασισμένος!”

Ο μεγαλομέτοχος, από τη Φιλαδέλφεια, όπου βρίσκεται δηλώνει αισιόδοξος και επισημαίνει ότι θα βρει λύσεις για τον Ημίθεο…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Τομ Παπαδόπουλος μίλησε στη SFINA.GR, σημειώνοντας:

“Με τρώει το δίκιο μου, ήρθα στην Ελλάδα να βάλω τα λεφτά μου σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Ηρακλής και έπεσαν να με φάνε, δικηγόροι, πρώην παίκτες, πρώην προμηθευτές, όλη η κοινωνία, τους ζήτησα μια μικρή παράταση, αλλά τίποτα! Πήγαν και έκαναν κατάσχεση στην εγγυητική 15.000 ευρώ, χάθηκαν τα πρώτα λεφτά που έβαλα στο ταμείο, μπλόκαραν τους λογαριασμούς από παλιά χρέη του Παπαθανασάκη και τώρα κάποιοι που με έγλειφαν, λένε ότι φταίω εγώ. Έχω τις ευθύνες μου, φυσικά, αλλά έχω νάλει πέντε φορές παραπάνω χρήματα από όσα είχα πει στην αρχή και μου είχαν πει ότι θα χρειάζονταν. Τις τρεις προηγούμενες εβδομάδες έστειλα άλλες 150.000, δεν την παράτησα την ομάδα και είμαι εδώ. Θα παίξουμε τελευταία αγωνιστική, θα σωθούμε και μετά θα καθίσουμε να τα δούμε όλα. Δεν φεύγω, δεν παρατάω τον Ηρακλή”.

-¨Οι παίκτες πρέπει να ξέρουν ότι είμαι δίπλα τους, θα έρθω πάλι μετά από το Πάσχα, να δώσουν τα πάντα για να κερδίσουμε στα επόμενα παιχνίδια και να μείνουμε στην κατηγορία, η οποία πρέπει να έχει 14 ομάδες και όχι 12 που θέλουν να την κάνουν. Εμείς επιμένουμε πάνω σε αυτό…”

“Στον Λουκίνα είπα ότι θα του δώσω 24.000 δολάρια και μου είπε ότι υπάρχει διαφορά με το ευρώ 300 ευρώ συνολικά. Αυτά είναι απίστευτα που συμβαίνουν, έχω πληρώσει 300.000 ευρώ για υποχρεώσεις του Παπαθανασάκη, δεν πληρώνω άλλες, θα πληρώσω μόνο τους παίκτες που πήρα εγώ και αυτούς που παίζουν τώρα, αυτούς που δουέυουν για το κλαμπ. Οι άλλοι θα πρέπει να περιμένουν να τελειώσουμε και να παρακαλάνε να σωθεί ο Ηρακλής, όχι να κάνουν ενέργειες να πέσει, γιατί εάν πέσει από ποιον θα πάρουν τα λεφτά που τους χρωστούσε ο Παπαθανασάκης;”

“Είμαι όρθιος, αποφασισμένος και δεν το βάζω κάτω, ήρθε ο Ηλίας ο Θεοδωρίδης, με βοήθησε, έβαλε ο άνθρωπος 300.000 ευρώ περίπου, αλλά εδώ και ενάμιση μήνα είναι μακριά μας, γιατί κι αυτός απογοητεύθηκε από την κατάσταση. Μας βοήθησε και ο Σαρηκεχαγιάς με ένα ποσό ως χορηγία, αλλά απο κει και πέρα τίποτα. Δεν ζητάω λεφτά, μπορώ να στηρίξω την ομάδα, ζητάω να μην με πιέζουν και να αποδεχθούν τους διακανονισμούς για να πληρωθούν τα χρέη που έκανε ο Παπαθανασάκης και καλούμαι να πληρώσω εγώ. Δεν τα λυπάμαι τα λεφτά που έβαλα, δεν αφήνω την ομάδα στην μέση, έρμαιο των κορακιών που θέλουν να την κατασπαράξουν. Να μας βοηθήσει ο κόσμος έστω και τώρα στο τέλος, να μείνουμε στη Λίγκα 2 και θα έρθω να τα πούμε από κοντά”.

Πηγή: SFINA.GR

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top