- Bluearena - https://bluearena.gr -

Νικάει ή γκρεμίζεται… (16:00)

Η κατάσταση, σε βαθμολογικό επίπεδο, είναι άκρως οριακή για τον Ηρακλή, ιδίως μετά τη νέα «πικρή» ισοπαλία στο Ηράκλειο, με συνέπεια οι «κυανόλευκοι» να γνωρίζουν ότι, αν και εφόσον δεν μπορέσουν να επικρατήσουν ούτε στη σημερινή αναμέτρησή τους με τα Τρίκαλα στο Καυτανζόγλειο, θα βρεθούν πολύ κοντά με την απώλεια της κατηγορίας.

Ο Μαρσέλο Τροΐζι δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον απογευματινό αγώνα τον Κλέιτον, ο οποίος – πιθανότατα – δεν θα προλάβει ούτε καν τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, τον τιμωρημένο Βασίλη Βιτλή και τον ανέτοιμο Χρήστο Κουκόλη, τρεις απουσίες, οι οποίες αφορούν στο επίπεδο της βασικής ενδεκάδας. Από εκεί και πέρα, ανέτοιμος για συμμετοχή στην αποστολή είναι και ο Κώστας Καζναφέρης.

Ο Βραζιλιάνος κόουτς προτίμησε να ενεργοποιήσει ψυχολογικά το σύνολο των διαθέσιμων παικτών του, ενόψει του καθοριστικού φινάλε του πρωταθλήματος και να ανακοινώσει αποστολή 23 ποδοσφαιριστών, από την οποία θα προκύψει σήμερα, πριν το παιχνίδι, η τελική 18άδα.

Στην αρχική αποστολή μετέχουν, ως ετοιμοπόλεμοι, οι:

Καχριμάν, Γιαγκιόζης, Κανακούδης, Κουτρομάνος, Νιάμπουγιου, Κούσας, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Ορφανίδης, Μουνιόθ, Πτηνόπουλος, Ντούνης, Καθάριος, Ρόβας, Περόνε, Τσίπρας, Παπαθανασίου, Παυλίδης, Παπαδόπουλος Β., Μπορίκο.

Ο αγώνας Ηρακλής – Τρίκαλα στο Καυτανζόγλειο, θα αρχίσει στις 16:00 και ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η BlueArena θα σας  μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης, μέσω “live” ενημέρωσης.