- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Υποψηφιότητα” Πέτρου Κανακούδη για το βασικό σχήμα

Στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τα Τρίκαλα στο Καυτανζόγλειο, ο Βασίλης Βιτλής έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή από κάρτες, με τον Μαρσέλο Τροΐζι να στερείται της παρουσίας του βασικού αριστερού μπακ της ομάδας.

Ως προς την αντικατάστασή του στο βασικό σχήμα, ο Βραζιλιάνος έχει κατά νου την περίπτωση του Πέτρου Κανακούδη, με τον έμπειρο μπακ να έχει επανέλθει εδώ και αρκετές μέρες σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης με την ομάδα, ξεπερνώντας τον βαρύτατο τραυματισμό, που υπέστη πριν από επτά μήνες και τον ταλαιπώρησε έντονα.

Ο Κανακούδης είναι ο μοναδικός κλασικός αριστερός μπακ (πέραν του Βιτλή) στο «κυανόλευκο» ρόστερ και συνολικά ο μοναδικός κλασικός πλάγιος μπακ του φετινού Ηρακλή, πέραν των δύο βασικών του (Κουτρομάνος – Βιτλής).

Υπό αυτό το δεδομένο και λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της αμυντικής γραμμής (δεξιοπόδαρος, βεβαίως) δεν φαίνεται να είναι προωθημένος στα πλάνα του Τροΐζι, θεωρείται εξαιρετικά πιθανή η επανεμφάνιση του Πέτρου Κανακούδη και μάλιστα στη βασική ενδεκάδα του αγώνα της Τετάρτης.