- Bluearena - https://bluearena.gr -

K17: Έχασε ευκαιρίες και πρόκριση… (vid)

Άτυχη στάθηκε η ομάδα Κ17 του Ηρακλή στα νοκ άουτ παιχνίδια με τον Απόλλωνα Πόντου. Μετά την ήττα με 0-2 στο πρώτο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 1-1 στο δεύτερο.

Δυνατά μπήκε ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο μετά από κούρσα τριάντα μέτρων του Μυλωνά και σέντρα συστημένη για το πόδι του σκόρερ Ιωαννίδη. Με το προβάδισμα στο σκορ και την κατοχή με το μέρος του Ηρακλή πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ηρακλής μπήκε δυνατά αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει σε κλασικές ευκαιρίες με τον Βουλίκα  τον Καρακάση και τον Μάντικα με αποτέλεσμα να ισχύσει ο «νόμος του ποδοσφαίρου» και να ισοφαρίσει ο Απόλλων με άπιαστο σουτ από τα 25 μέτρα στο 65’ λεπτό.

Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και δημιούργησαν φάσεις με τον Ατλάζη και τον Τζοάνο, αν και έπαιζε με 10 παίκτες μετά την άδικη αποβολή του Πιτσόλη στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ζαδικόπουλος, Τζοάνος, Πιτσόλης, Καρακίτσος(C),Τζιόυρας , Φωτίου (40’ Καρακάσης), Ατλάζης , Ξουλόγης (50’ Βαλαής), Ιωαννίδης (70’ Σαχταρίδης), Βουλίκας (65’ Παστράς), Μυλωνάς (50’ Μαντικας).

Φάσεις και γκολ από την αναμέτρηση: