Δείπνο Γεράνη στην ομάδα βόλεϊ – Τιμήθηκε ο Δ. Μούχλιας (pics)

“Κυανόλευκη” βραδιά στον Χορτιάτη.

Βόλει, Ηρακλής

Δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΤΑΑ Ηρακλής, παρέθεσε ο πολιτικός της τοπικής αυτοδιοίκησης που διετέλεσε τελευταίος Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Μιχάλης Γεράνης στο εστιατόριο – ταβέρνα Κυνηγός στον Χορτιάτη.

Οι παίκτες άρχισαν να βρίσκονται στο μαγαζί απευθείας μετά την προπόνηση τους και μέσα σε μια ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα μπόρεσαν να ξεκλέψουν λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν το Final 4.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, οι παίκτες υπέγραψαν την φανέλα με τον αριθμό 11 την οποία στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής, κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης την παρέδωσε στον αθλητή Δημήτρη Μούχλια και του ευχήθηκε να έχει μια καλή σταδιοδρομία, ενώ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα τονίζοντας πως η πόρτα του Ηρακλή θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν. Ανέφερε βέβαια πως η φανέλα με τον αριθμό 11 θα αποσυρθεί, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά και πως θα έπρεπε οι προκάτοχοι του να το είχαν κάνει τουλάχιστον στον Κραβαρικ.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Γεράνης οποίος δήλωσε : Θέλω να ευχηθώ στον Δημήτρη ότι επιθυμεί, πολλά συγχαρητήρια να πας και να ζήσεις το όνειρο σου. Συγχρόνως θέλω να συγχαρώ την διοίκηση και εσάς όλους τους παίκτες γιατί λειτουργείτε σαν οικογένεια. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και αυτό αποτελεί ότι εσείς είστε ομάδα πραγματική, ότι δύναμη είναι το κάθε μέλος της ομάδος. Αυτό το κάνετε πράξη και συγχαρητήρια. Να είστε γεροί και σας εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα.

Καλεσμένος του κ. Γεράνη στο δείπνο ήταν και ο κ. Θεόδωρος Καράογλου που με την σειρά του θέλησε να ευχηθεί στους παίκτες : Είμαστε περήφανοι που είστε μια οικογένεια, που έχετε ένα καλό προπονητή και έχετε κυρίως μια διοίκηση που καθημερινά τρέχει και κατορθώνει να κρατάει μια ομάδα σε τόσο υψηλά επίπεδα. Φτάσατε στο Final 4 και φιλοδοξούμε, ονειρευόμαστε ότι την Παρασκευή το βράδυ θα πετύχουμε τον πρώτο στόχο και να περάσουμε στον τελικό, μετά όλα είναι ανοιχτά για είμαστε Ηρακλής. Εμείς όλοι που είμαστε στην οικογένεια του Ηρακλή πάρα τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλα τα τμήματα δεν κατεβάζουμε το κεφάλι, είμαστε περήφανοι που έχουμε αξιόλογους αθλητές όπως ο Κώστας Προύσαλης που είναι μια από τις ιστορικές μονάδες του Ηρακλή αλλά και για τους νέους αθλητές οπως ο Δημήτρης Μούχλιας που ανοίγει τα φτερά του και πηγαίνει στην Αμερική. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλους σας να είστε γεροί, δυνατοί, να κάνετε όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εμάς το όνειρο μας είναι να κερδίσουμε το κύπελλο και να χαρούμε το Σάββατο.

Image may contain: one or more people and people sitting
Image may contain: 3 people, people sitting and indoor
Image may contain: 6 people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 6 people, people smiling, people sitting, table and indoor
Image may contain: table
Image may contain: 6 people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 2 people, people standing, shoes and indoorImage may contain: 2 people, people standing and indoor
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, shoes and indoor
Image may contain: 4 people, people sitting and indoor

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top