Ταμείο με τις έδρες και το μομέντουμ!

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση της εβδομάδας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σήμερα και μπορεί να μην έχουμε μεγάλο κουπόνι, προκύπτουν ωστόσο καλά πονταρίσματα. Θα στηριχθούμε στις έδρες και θα πάμε με δύο επιλογές.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γουότφορντ – Άρσεναλ

 

Μέσω Κυπέλλου, θα διεκδικήσει την έξοδο της στο Γιουρόπα Λιγκ η Γουότφορντ. Οι «χόρνετς» παρότι βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ διαφορά, έκαναν τρομερή ανατροπή και επικράτησαν της Γουλβς με σκορ 3-2 στην παράταση για να προκριθούν. Στο πρωτάθλημα, έρχονται από το άνετο 4-1 επί της Φούλαμ, ενώ τους έχουν κάτσει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Πράγμα που σημαίνει πως παραμένουν στο κόλπο της επτάδας. Από την άλλη, η Άρσεναλ έκανε την προηγούμενη εβδομάδα αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί στα προημιτελικά του Γιουρόπα, με το εντός έδρας 2-0 επί της Νάπολι. Στο πρωτάθλημα πάντως, έρχονται από την ήττα με σκορ 1-0 από την Έβερτον και προσωρινά βρίσκονται εκτός τετράδας. Προβληματίζουν οι «κανονιέρηδες» μακριά από το Λονδίνο, είναι η αλήθεια και θεωρούμε πως υπάρχει αξία στη νίκη της Γουότφορντ. Πάμε με τον 1DNB.

 

Κολωνία – Αμβούργο

 

Μοναδική ευκαιρία να ξεφύγει στους εννιά βαθμούς από τη σημερινή της αντίπαλο έχασε η Κολωνία μεσοβδόμαδα. Σε ένα τρελό ματς, «κόλλησε» στο 4-4 με τη Ντούισμπουργκ, πληρώνοντας το κακό της ξεκίνημα στο ματς. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο απόψε, της αρκεί και η ισοπαλία, προκειμένου να παραμείνει σε διαφορά ασφαλείας από το Αμβούργο. Όσον αφορά τους «δεινόσαυρους», έρχονται από εντός έδρας γκέλα ολκής, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1 από το Μαγδεμβούργο. Συμπλήρωσαν έτσι τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση το μομέντουμ μας οδηγεί αριστερά. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με γκολ, οπότε θα πάμε με το combo του άσου με το over 2.5.

 

Βρες περισσότερα προγνωστικά σήμερα στο Foxbet.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top