- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ντεμπούτο, μετά από οκτώ μήνες για τον Ανδρέα Τσίπρα

Στο τελείωμα της αναμέτρησης του Παγκρήτιου κόντρα στον Εργοτέλη, ο Μαρσέλο Τροΐζι επέλεξε να δώσει την ευκαιρία για το «κυανόλευκο» ντεμπούτο του στον Ανδρέα Τσίπρα.

Ο Βραζιλιάνος είχε αποφασίσει να πάρει σε αποστολή τον 26χρονο επιθετικό για πρώτη φορά από τότε που ο τελευταίος ήλθε στον Ηρακλή και από τότε, που άρχισε να προπονείται σε πλήρεις ρυθμούς με την ομάδα, ενώ, παράλληλα, του έδωσε και το «βάπτισμα του πυρός».

Έστω και στο 89΄ του αγώνα, περνώντας τον στη θέση του Μάρκου Ντούνη, ο οποίος είχε ξεμείνει από ανάσες, σε μία προσπάθεια να φρεσκάρει στην εκπνοή του ματς τα άκρα της επιθετικής γραμμής, σε μία φάση, κατά την οποία ο Ημίθεος έπρεπε να πιέσει διεκδικώντας το δεύτερο γκολ, που θα τον οδηγούσε στη νίκη.

Ο Ανδρέας Τσίπρας, οκτώ μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα 3-5 Πηγάδια, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, έζησε τη στιγμή, που επιθυμούσε και ανέμενε επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή το να φορέσει τη φανέλα της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι. Όμως, το… timing ήταν ιδιαίτερα κακό.

Ντεμπουτάρισε σε έναν αγώνα με αρνητική έκβαση για τον «Γηραιό» και σε μία χρονική περίοδο, κατά την οποία οι δυσκολίες στην προσπάθεια της παραμονής στην κατηγορία έχουν ήδη μεγιστοποιηθεί, δημιουργώντας ένα σκηνικό, το οποίο σίγουρα δεν θα ήθελε να υφίσταται, κατά την αγωνιστική επαναφορά του, ο Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής…