Και τώρα, “focus” στον Ιπποκράτη για το 1-1!

«Γελάει ο κόσμος», με τα… παράπονα του Ερμή για τη… διαιτησία, όμως στο Ιβανώφειο έχουν σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι ιθύνοντες του Ερμή Αγιάς, χωρίς να λάβουν υπ’ όψιν τους ότι οι παίκτες τους ακόμη… εκτελούν βολές στο Ιβανώφειο, μολονότι ήταν εκείνοι, που κυνηγούσαν το σκορ και – εξ ορισμού – έπαιζαν «εντατική» άμυνα και ψάχνουν να ρίξουν ευθύνες για την ήττα τους στη διαιτησία, προκαλώντας μια εύλογη θυμηδία…

Στον Ηρακλή, ωστόσο, δεν ασχολούνται με το σκηνικό, που ανεπιτυχώς επιχειρεί να στήσει η Θεσσαλική ομάδα, κρατούν την ισοφάριση στις νίκες ενόψει των play offs και πάνε παρακάτω.

Όχι και πολύ παρακάτω, δηλαδή, καθώς την Πέμπτη έχουμε παιχνίδι και μάλιστα εξίσου σημαντικό. Αυτό, καθώς η ομάδα του Μέξα είναι υποχρεωμένη να πετύχει και πάλι το 1-1 επί ενός αντιπάλου, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα συμμετοχής στα play offs, τον Ιπποκράτη Κω.

Ο Ιπποκράτης, όπως και ο Ερμής, εκμεταλλεύτηκε στον αγώνα του πρώτου γύρου στο νησί το γεγονός ότι ο Ημίθεος είχε την ατυχία βασικών απουσιών και πήρε τη νίκη.

Ο αγώνας είναι κρισιμότατος, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18/4, στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 18:00 και η «κυανόλευκη» έδρα θα πρέπει να είναι και πάλι «καυτή», για να ωθήσει την ομάδα προς μία ακόμη νίκη!

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Back to Top