Οι ισοπαλίες τον οδηγούν στα Τάρταρα…

Συνεχίζει με απίστευτη… σταθερότητα στον δρόμο των απελπιστικών «Χ» ο Ηρακλής και θα παίξει τα… «ρέστα» του στην έδρα του, χωρίς να εξαρτώνται τα πάντα από αυτόν, πλέον …

Μετά από κάθε αγωνιστική με «κρίσιμη» αναμέτρηση, η ίδια επωδός: «πάμε παρακάτω, θέλουμε νίκες». Και το αποτέλεσμα της «πικρής» ισοπαλίας, που οδηγεί την ομάδα στον γκρεμό, ο μόνιμος συνοδός των καθοριστικών προσπαθειών της.

Και για να μην αντιμετωπίζουμε τη σκληρή αλήθεια, το ρίχνουμε στο μέλλον, «κοιτάζουμε μπροστά» και ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια, να έρθει η πολυπόθητη συνάντηση με τις νίκες.

Η αλήθεια, πάντως, (πέρα από κάθε διάθεση αμφισβήτησης και «κούφιας» αισιοδοξίας) είναι ότι οι υπολειπόμενες αγωνιστικές λιγόστεψαν δραματικά και, μετά την ισοπαλία ΚΑΙ στο Παγκρήτιο, ο Ηρακλής βρίσκεται σε εξαιρετικά μειονεκτική θέση, έναντι του στόχου της δεκάδας.

Μέσα σε τέσσερις μέρες καλείται να δώσει διπλή μάχη μέσα στην έδρα του, αντιμετωπίζοντας (Τετάρτη – Κυριακή ) Τρίκαλα και ΝΠΣ Βόλος.

Από εδώ και πέρα, ωστόσο, τίποτε δεν εξαρτάται από τον ίδιο, ακόμη κι αν έρθουν οι νίκες, καθώς θα εξαρτηθούν πολλά και από τα αποτελέσματα ομάδων, οι οποίες ήδη έχουν πιάσει θέση μεταξύ των πρώτων 10 της βαθμολογίας.

Ο κόσμος έχει υπερβεί τα όρια της αγανάκτησης και της απελπισίας, διοίκηση υπάρχει μόνο στα… χαρτιά και όλα προδίδουν ότι ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος χρειάζεται ένα… θαύμα για τη συνολική… «ανάστασή» του, μέρες που έρχονται…

Σχετικά Άρθρα

Η συνάντηση με Παπαδόπουλο και οι λόγοι, που οδηγούν σε αυτήν…

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Συνάντηση με τους φορείς και συνέντευξη Τύπου…»

Ποδόσφαιρο

Ισχυρός «πονοκέφαλος» για τον Ερασιτέχνη η Μίκρα

Ποδόσφαιρο

Μαλάτος: «Η μεγάλη ευκαιρία της ΕΠΟ να αποδείξει ότι άλλαξε!»

Ποδόσφαιρο

Back to Top