Διπλή μάχη στο Καυτανζόγλειο – Τρίκαλα (Τετάρτη), Βόλος (Κυριακή)

Τίποτε δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τα αποτελέσματα του Ηρακλή, πλέον…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η «ιδιορρυθμία» του προγράμματος του Ηρακλή, τον καλεί να δώσει άλλους δύο κρίσιμους αγώνες τις προσεχείς μέρες και μάλιστα αμφότερους εντός έδρας, με διαδικασία… “fast track”…

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να υποδεχθούν διαδοχικά στο Καυτανζόγλειο τα Τρίκαλα και τον πρωτοπόρο της κατηγορίας, Βόλο.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 17 Απριλίου (εμβόλιμη αγωνιστική), κόντρα στα Τρίκαλα, με τον αγώνα του Καυτανζογλείου να αρχίζει στις 16:00 και να μην είναι προγραμματισμένος για τηλεοπτική μετάδοση.

Ακολουθεί την Κυριακή 21 Απριλίου η αναμέτρηση με τον ήδη πρωταθλητή, ΝΠΣ Βόλος – και πάλι στο Καυτανζόγλειο – με ώρα έναρξης τις 16:00, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί αν θα καλυφθεί τηλεοπτικά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στις προσεχείς δύο αγωνιστικές, ο Ημίθεος φιλοξενεί ομάδες, από τις οποίες απουσιάζει το βαθμολογικό κίνητρο, εφόσον τα μεν Τρίκαλα δεν διατηρούν πιθανότητες σωτηρίας, ο δε Βόλος έχει «καπαρώσει» την πρώτη θέση, χωρίς – βεβαίως- αυτό το στοιχείο να αποτελεί βάση στήριξης για την προσπάθεια των «κυανόλευκων»…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Η συνάντηση με Παπαδόπουλο και οι λόγοι, που οδηγούν σε αυτήν…

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Συνάντηση με τους φορείς και συνέντευξη Τύπου…»

Ποδόσφαιρο

Ισχυρός «πονοκέφαλος» για τον Ερασιτέχνη η Μίκρα

Ποδόσφαιρο

Μαλάτος: «Η μεγάλη ευκαιρία της ΕΠΟ να αποδείξει ότι άλλαξε!»

Ποδόσφαιρο

Back to Top