«Αλώβητη» η Μπριζ, αντεπιτίθεται η Ρόζενμποργκ

Γράφει στο Bet-hoven ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven! Καλή Κυριακή!

Με το απόλυτο έκλεισε η χθεσινή στήλη, πέρασαν και τα δύο πονταρίσματα που προτάθηκαν. Η Άντβερπ δεν απέσπασε απλά θετικό αποτέλεσμα στη Γάνδη, αλλά πήρε ολόκληρο το «τρίποντο» (1-2), ενώ η ΣιντΤρούιντεν  μπορεί να δυσκολεύτηκε με αντίπαλο την Οστάνδη, αλλά πήρε τη νίκη με σκορ 1-0.

Το μεγάλο ματς της ημέρας στο Βέλγιο, διεξάγεται στο «Luminus», όπου η Γκενκ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ, σ’ ένα ντέρμπι κορυφής, το αποτέλεσμα του οποίου θα έχει τη συμβολή του όσον αφορά τον τίτλο. Η πρωτοπόρος Γκενκ μετρά δύο νίκες και μία ήττα σε τρία ματς, ενώ η Μπριζ δεν έχει χάσει βαθμό. Θυμίζει στα τελευταία ματς την περσινή ομάδα που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, βγάζει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και ανωτερότητα. Έχει σκοράρει δέκα γκολ σε τρία παιχνίδια, ενώ η Γκενκ που θαυμάσαμε στην κανονική διάρκεια είναι πιο… προσγειωμένη τελευταία και παίρνει τα ματς με περισσότερο… ρεαλισμό στο παιχνίδι της. Ποντάρουμε στο combo 1X & G/G.

Μεγάλο ντέρμπι, αλλά με την κυριολεκτική σημασία της έννοιας, έχει και στη Δανία, όπου η Μπρόντμπι υποδέχεται την Κοπεγχάγη. Οι γηπεδούχοι έχουν συμβιβαστεί με την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και όχι με τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και θα περιμένουν τον τελικό Κυπέλλου για να ολοκληρώσουν τη σεζόν με τρόπαιο. Παραμένουν μια ομάδα με πολλά προβλήματα αμυντικά, που μπορεί να δεχτεί γκολ από κάθε αντίπαλο. Η Κοπεγχάγη θα παίξει με τον «αέρα» της διαφοράς των πέντε πόντων από τη Μίντιλαντ, αλλά και με την αυτοπεποίθηση του ανώτερου συνόλου. Έχει επικρατήσει ήδη δύο φορές σε ισάριθμα ματς στη σεζόν της Μπρόντμπι, μπορεί να το κάνει ξανά. Κρατάμε το διπλό.

Μένουμε Δανία, για το παιχνίδι της Μίντιλαντ με αντίπαλο την Οντένσε. Υπάρχει φαβορί και είναι η γηπεδούχος ομάδα, που δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ούσα στο -5 από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο ίδιο γήπεδο πριν από έντεκα ημέρες, με την Οντένσε να γνωρίζει συντριβή με 4-0 με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού Κυπέλλου. Θα είναι πιο προσεκτική στο σημερινό παιχνίδι, όμως δύσκολα θα πάρει κάτι, αφού οι γηπεδούχοι αναμένεται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με το «μαχαίρι στα δόντια», για να καθαρίσουν από νωρίς. Αναμενόμενα χαμηλές οι τιμές στον άσο, έχει αξία το συνδυαστικό ποντάρισμα στο over 1.5 γκολ.

Πληροφορίες για τα νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα

Τέλος, για την Eliteserien της Νορβηγίας, η Ρόζενμποργκ που έχει ξεκινήσει αρνητικά τη σεζόν, πηγαίνει στην έδρα της Στάμπεεκ με στόχο την πρώτη της νίκη. Φυσικά και έχει την ποιότητα του ρόστερ και την ικανότητα να πάρει τους τρεις βαθμούς, παρά την προβληματική εικόνα της στα πρώτα δύο παιχνίδια. Αμφότερες οι ομάδες μετρούν από μία ισοπαλία και μία ήττα έως τώρα και φυσιολογικά βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Στους πρωταθλητές δεν αρμόζει και θα μπουν από νωρίς να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη. Δε θα είναι εύκολο, καθώς παραδοσιακά «ζορίζεται» στο «Νάντερουντ» η Ρόζενμποργκ, όμως μετρά τέσσερα «διπλά» στις τελευταίες έξι επισκέψεις της. Οι δύο από αυτές, ήταν στο γκολ. Σε καλή απόδοση το διπλό, μπαίνει στο δελτίο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top