“Κλώτσησε” δικό του παιχνίδι – “Φωνάζει” για γκολ του Ρόβα, που ακυρώθηκε

Μια ακόμη “φαρμακερή” ισοπαλία για τον Ηρακλή, που κόντεψε να χάσει τον αγώνα, ενώ είχε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη – Πήρε το 1-1 στο 83΄, με γκολ του Κλέιτον.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Με τις ισοπαλίες, δεν πας πουθενά, αλλά όταν επιμένεις να μην μπορείς να κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου, αυτό αποτελεί μοιραία κατάληξη…

Στο καταδικαστικό, για τη φετινή αγωνιστική διαδρομή του, αποτέλεσμα της ισοπαλίας έμεινε και στο Παγκρήτιο ο Ηρακλής, μετά το τελικό 1-1 της αναμέτρησής του με τον Εργοτέλη.

Οι «κυανόλευκοι, για πολλοστή φορά φέτος, πλήρωσαν την αδυναμία τους στο να μετουσιώνουν τις πολλές και κλασικές ευκαιρίες, που δημιουργούν, σε γκολ, ενώ – μάλιστα – βρέθηκαν και να χάνουν, με το γκολ του Μαζουλουξή στο 78΄, για να σώσει την ομάδα από τα χειρότερα ο Κλέιτον, με το γκολ της ισοφάρισης, επτά λεπτά πριν το τέλος.

Ο Μαρσέλο Τροΐζι, όπως αναμενόταν, παρέταξε ένα πολύ επιθετικό Ημίθεο, με δύο «οκτάρια» στη σύνθεσή του (Παναγιωτούδης – Καθάριος) και δίχως κλασικό «εξάρι», πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλο και δημιουργώντας πολλές καταστάσεις απειλής στην αντίπαλη περιοχή.

Η αναποτελεσματικότητα του «Γηραιού» θα μπορούσε να τον οδηγήσει ακόμη και στην ήττα και στο τέλος εξασφάλισαν, απλώς, ακόμη μία «κακή» ισοπαλία, η οποία τον διατηρεί (ακόμη) εκτός του στόχου της δεκάδας.

Να σημειωθεί ότι οι «κυανόλευκοι» διαμαρτύρονται για γκολ του Χρήστου Ρόβα, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 29΄, όσο ο αγώνας ήταν στο 0-0.

Ας θυμηθούμε όλη την εξέλιξη του αγώνα, όπως καταγράφηκε μέσα από τη “live” ενημέρωση της BlueArena:

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: 1-1. Νέα χαμένη ευκαιρία για νίκη φγια τον Ηρακλή, που βρέθηκε, μάλιστα και πίοσω στο σκορ με το γκολ του Μαζουλουξή στο 78΄, αλλά πρόλαβε να ισοφαρίσει με τον Κλέιτον στο 83΄. Οι “κυανόλευκοι” πλήρωσαν για μια ακόμη φορά την αδυναμία μετατροπής των ευκαιριών τους σε γκολ.

89΄ Τσίπρας αντί Ντούνη.

83΄ ΓΚΟΛ: Ο Κλέιτον πλασάρει από κοντά και κάνει το 1-1.

80΄ Κωστούλας αντί Καθάριου.

79΄ ΓΚΟΛ: Η άμυνα του Ηρακλή απομακρύνει, ο Μαζουλουξής γίνεται παραλήπτης της μπάλας μπαίνει από τα δεξιά και εκτελεί για το 1-0.

76΄ Νιάμπουγιου αντί Ρόβα.

73΄ Κοντινή προβολή Έφορντ, αποκρούει με το πόδι ο Καχριμάν.

58΄ Καλό σουτ του Έφορντ, άουτ.

55΄ Νέα ευκαιρία για τον Ηρακλή, με σουτ του Κλέιτον, από επίκαιρη θέση, άουτ.

48΄ Εντυπωσιακό μπάσιμο Βιλτή στην περιοχή, κόβεται τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

46΄ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: 0-0. Σαφώς καλύτερος από τους γηπεδούχους ο Ηρακλής, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ και μάλιστα αρκετές, αλλά προδόθηκε από την αναποτελεσματικότητά του και δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

45΄ Σουτ Έφορντ, άουτ.

42΄ Ο Μαζουλουξής μπαίνει στην περιοχή, όμως η προσπάθειά του κοντράρεται την τελευταία στιγμή και μπλοκάρει ο Καχριμάν.

33΄ Σουτ του Τσέλιου από καλή θέση, άουτ.

31΄ Σουτ του Κλέιτον, λίγο άουτ.

30΄ Γύρισμα Ρόβα για Περόνε, σουτ του Αργεντινού, δύσκολα επεμβαίνει ο Καλογεράκης.

29΄ Ύστερα από εκτέλεση φάουλ ρτου Κλέιτον, η μπάλα κοντράρει, καταλήγει στον Ρόβα, που σκοράρει, όμως το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ.

26΄ Καλό σουτ του Ντούνη, η μπάλα άουτ.

22΄ Επικίνδυνο σουτ του Τσέλιου και εντυπωσιακή απόκρουση του Καχριμάν.

16΄ Κοντινή προβολή από Ρόβα, κόντρα από αμυνόμενο, η μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ.

9΄ Προσπάθεια από τον Μανουσάκη, επεμβαίνει ο Καχριμάν.

7΄ Σουτ Ντούνη, αποκρούει δύσκολα στη γωνία του ο Καλογεράκης.

3΄ Γύρισμα Έφορντ, κόβει σε κόρνερ ο Βιτλής.

1΄ Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καλογεράκης, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης (65΄ Ροβίθης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (89΄ Κουάτενγκ), Έφορντ, Μανουσάκης (59΄ Μπουτσάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καχριμάν, Μουνιόθ, Βιτλης, Κουτρουμανος, Παναγιωτουδης, Κλέιτον, Καθάριος (80΄ Καθάριος), Στάμου, Περόνε, Ντούνης (89΄ Τσίπρας), Ρόβας (76΄ Νιάμπουγιου).

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top