Η σημαντικότερη μάχη της regular season… (17:00)

Ένα μέρος από τις πιθανότητες ανόδου ρισκάρει σήμερα ο Ηρακλής, υποδεχόμενος τον Ερμή Αγιάς στο Ιβανώφειο.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Προερχόμενος από μία «αναίμακτη» ήττα στην Αμαλιάδα, ο Ηρακλής καλείται να σοβαρευτεί… δραστικά, καθώς σήμερα δίνει τον πλέον κρίσιμο αγώνα της κανονικής περιόδου, φιλοξενώντας στο σπίτι του τον Ερμή Αγιάς.

Οι Θεσσαλοί, εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετώπισαν οι «κυανόλευκοι» στον πρώτο γύρο, στον αγώνα της Νεάπολης, είχαν επικρατήσει στην παράταση και μετρούν το υπέρ τους 1-0 στις νίκες ενόψει των play offs, διαδικασία στην οποία θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα εξασφαλίσουν συμμετοχή.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα «καίγεται» για την ισοφάριση, ώστε να φέρει τις νίκες στα ίσια και να διατηρεί παράλληλα και το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς αναμένεται να τερματίσει σε υψηλότερη βαθμολογική θέση από τον Ερμή.

Ο Ημίθεος θα πρέπει να ξαναβρεί τον αποτελεσματικό αγωνιστικό εαυτό του και να πιστοποιήσει πάνω στο παρκέ την ποιοτική ανωτερότητά του σε σχέση με τον αντίπαλο, επιδεικνύοντας απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο.

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Ερμή Αγιάς στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, μέσω διαδικτύου, από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ηρακλής στο YouTube.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top