Ο Κ. Μανώλογλου στην ιατρική σύσκεψη ΕΠΟ – ΕΣΚΑΝ

Ήταν το μόνο ιατρικό στέλεχος ομάδας της Football League στη συνάντηση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί και ολοκληρώθηκε προ λίγου η συνάντηση που είχαν οι ιατροί των ομάδων της Super League και Football League με την ιατρική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπανδίας σε συνεργασία με τον ΕΣΚΑΝ.
Η συνάντηση αφορούσε ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τους κανονισμούς αντιντόπινγκ. Από πλευράς ΕΣΚΑΝ μίλησε ο πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ και Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και το μέλος του ΕΣΚΑΝ και δικηγόρος κα. Βασιλική Παπούλια, ενώ από τη πλευρά της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο κ. Γιώργος Δημητρίου, Διευθυντής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ο οποίος ενημέρωσε τους ιατρούς για τις σχετικές διατάξεις Κανονισμού Αδειοδότησης που αφορούν υποχρεώσεις των ομάδων για τη λήψη Αδειοδότησης και περιλαμβάνουν υποχρεωτικά επιμορφωτικά σεμινάρια εκπαίδευσης όλων των ποδοσφαιριστών του κάθε συλλόγου καθώς και των τμημάτων υποδομής.
Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο κ. Γιώργος Γκοδόλιας, Μέλος της Ιατρικής Επιτροπής UEFA, Υπέυθυνος ιατρός των Εθνικών ομάδων/ΕΠΟ. Το παρών έδωσαν όλοι οι ιατροί της Super League εκτός των ΠΑΕ Άρης, ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς Football League το παρών έδωσε μόνο η ΠΑΕ Ηρακλής με τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου Κωνσταντίνο Μανώλογλου.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top