Μένος από Ατλαμάζογλου: “Να τελειώνουμε με τον Ηρακλή!”

Απίστευτη επιθετικότητα του εκπροσώπου του Λουκίνα κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Απολύτως αποδεικτικό της διάθεσης του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή είναι το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του – εξαιρετικού σε θέματα ποδοσφαιρικού δικαστικού ρεπορτάζ – συναδέλφου, Βρασίδα Ράπτη, στην ιστοσελίδα footballleaguenews.gr.

Αξίζει να διαβάσετε όλον τον διάλογο με τον εκπρόσωπο του Ηρακλή, Βαγγέλη Χατζηιωάννου:

Επεισοδιακή η εκδίκαση της υπόθεσης Λουκίνα στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Ένταση μεταξύ Ατλαμάζογλου – Χατζηιωάννου και εκατέρωθεν βαρείς χαρακτηρισμοί. Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής.

Σε κλίμα μεγάλης έντασης συζητήθηκε την Πέμπτη (11/04) στο Διαιτητικό Δικαστήριο το αίτημα επιβολής ποινών που κατέθεσε ο Γιάννης Λουκίνας σε βάρος του Ηρακλή. Η νέα ΠΑΕ έχασε τη δοσοποίηση, ακολούθως φάνηκε ότι επετεύχθη συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή οδηγήθηκε σε ναυάγιο. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συμφωνίας. Βγάλτε άμεσα απόφαση να τελειώνουμε με τον Ηρακλή. Μας κοροϊδεύουν», είπε ο νομικός Πάρης Ατλαμάζογλου και φανέρωσε έτσι το χάσμα.

Ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί μεταξύ του Ατλαμάζογλου και του νομικού της ΠΑΕ, Βαγγέλη Χατζηιωάννου, ενώ το αίτημα του Γηραιού για αναβολή έπεσε στο κενό. Δόθηκε μόνο προθεσμία για υπομνήματα ως τη Δευτέρα (15/04, 14:00), ώστε ο Ηρακλής να την αξιοποιήσει ανάλογα. Όσα ειπώθηκαν, πάντως, στην εκδίκαση έδειξαν ότι η οποιαδήποτε συμφωνία θα συνιστά έκπληξη.

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που κάλυψε τη συζήτηση της υπόθεσης και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ…

Η ένταση ανέβηκε νωρίς νωρίς όταν ο Χατζηιωάννου έθεσε θέμα ηθικής και εντιμότητας, γιατί είχε ενημέρωση ότι η υπόθεση θα οδηγούνταν σε αναβολή: «Είχε συμφωνήσει ο συνάδελφος σε διακανονισμό με τον πρόεδρο της ΠΑΕ που είναι στην Αμερική, αλλά ξαφνικά δεν τήρησε τον λόγο και τη συμφωνία.Αν θέλει να ρίξει τον Ηρακλή ο Λουκίνας και ο συνάδελφος, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν θα πάρει ευρώ».

Ο Ατλαμάζογλου υποστήριξε ότι ακούει μόνο ψέματα και μίλησε για τις επαφές που είχε μετά την έκδοση απόφασης για την καταβολή δόσεων. Μεταξύ άλλων είπε απευθυνόμενος στην έδρα:

«Είχατε ορίσει την καταβολή της πρώτης δόσης στις 29 Μαρτίου. Μία μέρα μετά εξέδωσε η ΠΑΕ ανακοίνωση και είπε «δεν πληρώνω». Την Πέμπτη με πήρε τηλέφωνο ο Παπαδόπουλος και μου ζήτησε να στηρίξω την προσπάθεια. Συμφωνήσαμε να πληρώσει δύο επιταγές για τις δύο πρώτες δόσεις και μου ζήτησε για να μην έχει πρόβλημα με την ομάδα να κάνω δήλωση στήριξης. Το έκανα μία ημέρα μετά σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μετά με κάλεσε πάλι, αναίρεσε τη συμφωνία και είπε ότι τη Δευτέρα θα βάλει 3.000. Τη Δευτέρα έβαλε στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή 2.130 ευρώ. Την επομένη του είπα ότι άλλα συμφωνήσαμε και ζήτησα να βάλει ακόμα 900 ευρώ. Παρότι είπε ότι θα τα κατέθετε, μου τηλεφώνησε την Τετάρτη και μου είπε με ύφος: «Αυτά βάζω. Αν θες. Αν όχι, συνέχισε στο δικαστήριο».

Το βράδυ δέχτηκα δύο τηλεφωνήματα, αλλά δεν απάντησα. Βγήκα και τα είπα και σε εκπομπή των φίλων του Ηρακλή. Την Πέμπτη μου έστειλε μήνυμα και ο αντιπρόεδρος, κύριος Καραντώνης, δήθεν να ρωτήσει τι συμφωνία κάναμε, αλλά δεν απάντησα. Δεν πρόκειται να μπω ξανά σε συνομιλία με τους διοικούντες τον Ηρακλή».

Ο Καρυπίδης, το καφενείο και το… παράθυρο

Ο Χατζηιωάννου έκανε λόγο για ομολογία συμφωνίας και υποστήριξε ότι ο Τομ Παπαδόπουλος εννοούσε 2.500 δολάρια και όχι ευρώ. «Βρήκε μία λύση για να επιβιώσει η ΠΑΕ. Αν ο Ηρακλής πέσει ο Λουκίνας δεν θα πάρει ευρώ. Και κακώς πήρε αυτά που πήρε. Δεν έπρεπε να πάρει ευρώ», ανέφερε και η ένταση ανέβηκε όταν έγινε παρατήρηση από την έδρα…

«Το τραβάει ο οργανισμός του», σχολίαζε ο Ατλαμάζογλου και ο Χατζηιωάννου απείλησε με αποχώρηση: «Ξέρει ο χώρος ποιος είναι ο Ατλαμάζογλου και ποιος ο Χατζηιωάννου. Μπήκατε από το παράθυρο στη δικηγόρια, δεν σέβεστε. Ποιος είναι ο Ατλαμάζογλου; Είμαι 30 χρόνια και εσείς 3».

Η απάντηση του Ατλαμάζογλου; «Είστε 30 χρόνια, αλλά δεν τα μάθατε καλά τα γράμματα». Τότε, ο δικηγόρος του Ηρακλή του είπε με αρκετή δόση ειρωνίας: «Τα μάθατε εσείς καλά. Θυμάστε τι σας έκανε ο Καρυπίδης. Είχατε πολύ καλή συνεργασία…».

Ο νομικός εκπρόσωπος του Λουκίνα επανέλαβε ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει απόδειξη καταβολής 10.500 ευρώ με ημερομηνία 29/03 «να προχωρήσει η υπόθεση, να τελειώνουμε με τον Ηρακλή». «Τι είναι ο Ηρακλής; Καφενείο; Είστε ανιστόρητος τι εστί Ηρακλής», τόνισε ο Χατζηιωάννου και ζήτησε αναβολή ως τις 22 Απριλίου, επαναλαμβάνοντας: «Αν θέλει ο Λουκίνας και ο συνάδελφος να τελειώνει ο Ηρακλής, ας τον ρίξουν».

Ο Ατλαμάζογλου ζήτησε να εκδοθεί άμεσα απόφαση, σημείωσε ότι η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην ΠΑΕ Ηρακλής και είπε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συμφωνίας. Μας κοροϊδεύουν. Μας αποκάλεσαν ψεύτες». Η απάντηση Χατζηιωάννου; «Μην αφήνετε λάσπη κατά την προσφιλή σας τακτική. Όπως θα ρίχνατε τον Άρη, έτσι θα ρίξετε και τον Ηρακλή».

«Βγάλτε άμεσα απόφαση», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του Λουκίνα και ο συνάδελφός του σχολίασε: «Για να μην κάνουμε Πάσχα…».

Πηγή: footballleaguenews.gr

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top