Τα γκολ στο Μάντσεστερ και το καρφωτό 2.36 στο Άμστερνταμ!

Ημέρα Champions League και η Τετάρτη, με τις δύο αναμετρήσεις για τα προημιτελικά της διοργάνωσης να μαζεύουν πάνω τους όλα τα φώτα. Εμείς βρήκαμε δύο καλοπληρωμένες επιλογές και πάμε να πληρωθούμε τόσο με τα γκολ, όσο και με τα σημεία.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα

 

Πλήγμα στην ψυχολογία της Γιουνάιτεντ πριν την αποψινή μεγάλη αναμέτρηση. Η Γουλβς την έχει κάνει… πελάτισσα φέτος. Τη νίκη 2-1 το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα και ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ και στο Κύπελλο, αφήνοντας την ομάδα του Μάντσεστερ εκτός συνέχειας. Πάντως, για να φτάσουν ως εδώ οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν την έκπληξη και απέκλεισαν την Παρί Σεν Ζερμέν, με τεράστια υπέρβαση στη ρεβάνς του Παρισιού. Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα έρχεται από το 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και ουσιαστικά έπιασε και με τα δύο χέρια τον τίτλο. Στον προηγούμενο γύρο του Champions League, η Λυών μπορεί να της είχε βάλει δύσκολα, στη ρεβάνς του «Καμπ Νου» όμως έκανε… περίπατο. Οι «μπλαουγκράνα» πάνε στο «Ολντ Τράφορντ» με στόχο να βάλουν γκολ. Δεδομένου του τρόπου παιχνιδιού και των γηπεδούχων λοιπόν, το over 3 θα μπει στο δελτίο μας.

 

Άγιαξ – Γιουβέντους

 

Τι άλλο να κάνει ο φετινός Άγιαξ; Έρχεται από το εκτός έδρας 4-1 επί της Βίλεμ. Σε συνδυασμό με τη γκέλα της Αϊντχόφεν, την έπιασε στην κορυφή και υπερέχει στην ισοβαθμία. Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το Μάιο του 2016 που βρίσκεται στην πρώτη θέση της Ολλανδίας. Εν τω μεταξύ, έχει κάνει… παπάδες στην διοργάνωση και στον προηγούμενο γύρο έκανε έκπληξη μεγατόνων, αποκλείοντας τη Ρεάλ με το εμφατικό 4-1 μέσα στη Μαδρίτη. Από την άλλη, η Γιουβέντους κάνει πλάκα στα εγχώρια. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, νίκησε 2-1 τη Μίλαν και άνοιξε την ψαλίδα από τη δεύτερη θέση στους 20 βαθμούς. Στη διοργάνωση είχε επίσης γράψει… έπος στον προηγούμενο γύρο. Επιβλήθηκε της Ατλέτικο με σκορ 3-0 στο Τορίνο και ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου ματς. Η «Γιούβε» φέτος χτυπάει το Champions League. Θεωρούμε πως θα πάει διαβασμένη στο Άμστερνταμ και θα πάμε με το καλοπληρωμένο διπλό.

 

Διάβασε περισσότερα για το στοίχημα στο foxbet.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top