- Bluearena - https://bluearena.gr -

Διακρίσεις για την “κυανόλευκη” Συγχρονισμένη Κολύμβηση (pics)

To Hellas beetles cup-FINA Artistic swimming World Series 2019, που διεξήχθη 5-7 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη έφερε διακρίσεις για το τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης του Ηρακλή.

?Η αθλήτρια μας Καραπαναγιώτου Μαρία, εκπροσώπησε την χώρα μας ως μέλος της εθνικής ομαδος γυναικών και κέρδισε στο ντεμπούτο των διεθνών εμφανίσεων της το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του τεχνικού ομαδικού.

?Οι Βουρκουδη, Γκουροβανίδου, Ηλιάδου, Κατσάρκα, Κεχαΐδου, Μαστροδημήτρη Β., Μαστροδημήτρη Σ., Μπακουρατζε, Σαββουλίδου, Τσίκλη, πήραν το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του highlight.

?Η Αγγελοπουλου Κωνσταντινα κέρδισε την 5η θέση στη αγώνισμα του τεχνικού και ελεύθερου solo και η Χριστίνα Γαλή την 12η θέση.

?Στο ντουέτο τα κορίτσια μας Ελένη Παπαδόπουλου και Χριστίνα Γαλή κέρδισαν την 7η θέση. Τέλος στο αγώνισμα του ομαδικού τα κορίτσια μας κέρδισαν την 6η θέση.

Να σημειώσουμε ότι στο Hellas beetles cup-FINA Artistic swimming World Series συμμετείχαν 16 εθνικές ομάδες και 12 σωματεία,πάνω από 200 αθλήτριες και αθλητές από όλο τον κόσμο.

Από τον ΓΣ Ηρακλής, θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας καθώς και στο προπονητικό επιτελείο και τους ανθρώπους του Συγχρονισμένη κολύμβηση – Synchro Iraklis [1].
#iraklis [2] #iraklissynchro [3]

Image may contain: 16 people, people smiling, people standing

Image may contain: 5 people, people smiling, selfie

Image may contain: one or more people and people standing

Image may contain: 12 people, people smiling, people standing

Image may contain: 2 people, people smiling

Image may contain: 10 people, people smiling

Image may contain: 1 person