Τέλος στον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών! – Αναβολή για τους “11”!

Ο νομικός ελιγμός της ΠΑΕ και η ελαστική διάθεση από τον πρόεδρο του Διαιτητικού, απενεργοποίησαν την απειλή αφαίρεσης βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα….

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε έναν πολύ αποτελεσματικό νομικό ελιγμό, προέβη σήμερα (8/4) η ΠΑΕ Ηρακλής, όσον αφορά στο θέμα της εκδίκασης των προσφυγών των 11 πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας από το Διαιτητικό Δικαστήριο, καθώς με την εξέλιξη, που σημειώθηκε, η ομάδα δεν κινδυνεύει πλέον από αφαίρεση βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα!

Συγκεκριμένα, από την πλευρά του Ημίθεου παραβρέθηκε ο δικηγόρος Απόστολος Μπίρδας, ο οποίος σημείωσε ότι ο νομικός της ΠΑΕ, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, αδυνατεί να παραστεί λόγω δικαστηρίου για αυτόφωρο, στο οποίο παρίσταται στη Θεσσαλονίκη.

Ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση όλων των υποθέσεων, σημειώνοντας ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής έχει επιδείξει έμπρακτα καλή διάθεση, κλείνοντας την υπόθεση Λουκίνα και ότι θα πρέπει να της δοθεί χρόνος, ώστε να διαχειριστεί και όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Οι νομικοί του ΠΣΑΠ, οι οποίοι εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές, αντιτάχθηκαν, επισημαίνοντας ότι δεν προβλέπεται αναβολή στις εκδικάσεις.

Ωστόσο, ο πρόεδρος αποφάσισε την αναβολή της διαδικασίας για τις 22 Απριλίου, υπογραμμίζοντας ότι ο επίσημος Ηρακλής δείχνει έμπρακτη διάθεση συμβιβασμού και πρέπει να επιδείξουμε ελαστικότητα, ώστε να δοθεί χρόνος, προκειμένου να ανταπεξέλθει.

Οι δικηγόροι της άλλης πλευράς δήλωσαν την απογοήτευσή τους από την απόφαση του Δικαστηρίου, καθώς επεσήμαναν ότι το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται και δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν τον μοχλό πίεσης της αφαίρεσης βαθμών…

Όντως, με αυτήν τη μεθόδευση, ο Ημίθεος απενεργοποιεί την απειλή των βαθμολογικών κυρώσεων και παίρνει βαθιά ανάσα σε αυτό το θέμα…

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top