- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δεν σπάει αυτός ο άσος

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

 

Η Μπολόνια βρίσκεται στους 27 βαθμούς και εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Πριν την βαριά ήττα στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες. Ήταν μία πιστοποίηση της μεγάλης βελτίωσης που έχει παρουσιάσει με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς στον πάγκο της και έχει αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής. Με νίκη σήμερα θα προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα την Έμπολι, την οποία και θα υποδεχθεί στις 27 Απριλίου, σε ένα παιχνίδι που θα είναι σίγουρα καθοριστικό και για τις δύο ομάδες.

 

Η Κιέβο βρίσκεται ήδη στην Serie B. Όχι μαθηματικά βέβαια, αυτό θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Αλλά στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις με Κάλιαρι και Σασουόλο φάνηκε ότι έχει παραδώσει πνεύμα και ψυχή. Ίσως κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ατομικό κίνητρο διάκρισης, αισιοδοξώντας πως θα βρουν άλλο συμβόλαιο για την νέα σεζόν στην Serie A αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνουν την ζημιά στους γηπεδούχους.

 

Τίποτα δεν είναι δεδομένο στο ποδόσφαιρο αλλά πραγματικά θεωρώ πως ο συγκεκριμένος άσος δεν σπάει. Η απόδοση βέβαια είναι χαμηλή, οπότε το ποντάρισμα θα γίνει στο ασιατικό -1.

 

Δες περισσότερα προγνωστικά του Λάμπρου Λυριτζή εδώ [1]